Aynı durum vallahi bende de var hocam. Onları çok özlüyorum fakat artık buluşamıyoruz.10. Sadece 3 tanesiyle aynı şehirdeyim şu an, bayağı boşluk oluyor. Zamanında herkesten çok yakın olup artık selamlaşmadığım 10 11 kişi de var. Üzücü.
Detaylar
Kim cevapladı?0 bu sene ne var ne yok hayattan sildim çünkü ileride kötü olacaktım yarardan çok zarar getirdiğini uzun senelerde gördüm dost, arkadaş, akraba hepsi gitti bu sene tek devam öylede gider.
mburakkarakas
Yetkin
Şu an güncel olarak görüştüğüm, konuştuğum 7 tane arkadaşım diyebileceğim insan var. Sizin kaç tane arkadaşınız var? Sizce arkadaşlarınız gerçekten kaliteli insanlar mı, yoksa sadece yalnız kalmamak için görüştüğünüz insanlardan mı ibaretler?
5-6 tanedir muhtemelen.
Tek tabanca dedikleri bu olsa gerek.0 bu sene ne var ne yok hayattan sildim çünkü ileride kötü olacaktım yarardan çok zarar getirdiğini uzun senelerde gördüm dost, arkadaş, akraba hepsi gitti bu sene tek devam öylede gider.
piyanist
Başarılı
Dışarı çıkıp takılabileceğim şu anda 0, üniversite bittiği için herkes dağıldı. Liseden kalma agam da şehir dışında çalışıyor. Online olarak sık sık görüştüğüm 5-6 tane var.
İsterseniz arkadaş olabiliriz ne dersiniz?
- Makaleler
- 3
Düşünmem lazım. Kriterleriniz neler?