Kaçak Kur'an uygulamasından Kur'an okumak sıkıntı çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 299
Arapça okuyup sonra Türkçede okuyorum. İnşallah doğrudur türkçesi.

Teşekkür ederim. İndiririm şimdi.

Bak kardeşim sana önerim bir ayeti 5 6 çeviriden bak. Orada gözüne çarpacaktır herkes başka çeviriden bakıyor fakat en doğrusu benim dediğim. Bazı İslam düşmanları gibi küçük kesilmiş ayetlere inanma onun öncesini oku ve o ayeti 5 6 farklı çeviri de oku zaten dediğim uygulama da Kürtçesinden tut Almancasına kadar var.

Her şeyi dramatize etmeyin, internette tüm kutsal kitaplara zibilyon tane farklı çevirisiyle birlikte ücretsiz erişebilirsiniz. Bu arkadaş neden böyle bir yola başvurmuş zaten anlamadım.
Dramatize etmiyorum. Bir gerçek üzerinden eleştiri yapıyorum. Konu sahibinin tercihi bu yönde olmuş olabilir, ücretsiz de erişme imkânları mevcut olabiir, ancak bu durum üzerinden para kazanılan senaryoların var olduğu ve bunların da eleştirilmesi gerektiği gerçeği değişmiyor.

Dramatize etmiyorum. Bir gerçek üzerinden eleştiri yapıyorum. Konu sahibinin tercihi bu yönde olmuş olabilir, ücretsiz de erişme imkânları mevcut olabiir, ancak bu durum üzerinden para kazanılan senaryoların var olduğu ve bunların da eleştirilmesi gerektiği gerçeği değişmiyor.
Adam bir yazılım yaptıysa ve bunu parayla satmak istiyorsa etik olmayan pek bir şey yok aslında, ama kullanmak enayilik böyle bir durumda.

@berkes, Önceki konularından da trol olduğun aşikar (değilsen bile bana öyle geldi bilmiyorum) ama ben sana yine de bir uygulama önerisi vereyim:

Arapça Kuran var, meal var, Arapça üstte akabinde meali olan Kuran var. Ücretsiz, reklamsız.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt