Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar, yarın RDR 2’ye başlayacağım. Hikâyede zaten ilerleyeceğim ama arada sırada açık dünyasını da oynamak istiyorum. Ne yapabilirim sizce oyunda?

Arkadaşlar, yarın RDR 2’ye başlayacağım. Hikâyeyi zaten ilerleteceğim ama arada sırada açık dünyasını da oynamak istiyorum. Ne yapabilirim sizce oyunda?
Boşuna adam öldürme onurun düşmesin. Onun dışında yan görevler olabilir efsanevi hayvanları avlayabilirsin.

Boşuna adam öldürme onurun düşmesin. Onun dışında yan görevler olabilir efsanevi hayvanları avlayabilirsin.
Hocam oyun hakkında bilgim sıfır o yüzden soruyorum, Gta 5 oyununda yan görevler ? işaretli yerler, RDR 2 oyununda yan görevleri nasıl anlayacağım? Birde efsanevi hayvanlar hangileri?

Efsanevi hayvanları avla atına eyer yap Fence nin görevleri yap Can sağlığı dayanıklılık keskin göz barlarını arttırmaya çalış Silahın hızlı paslanmaz vs çok şeyler var çok

Arkadaşlar, yarın RDR 2’ye başlayacağım. Hikâyede zaten ilerleyeceğim ama arada sırada açık dünyasını da oynamak istiyorum. Ne yapabilirim sizce oyunda?
Death Roll isimli kıyafeti yapmak olabilir tabii dinazor kemikleri ve kaya oymalarını da toplamak olabilir.