Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Boşuna adam öldürme onurun düşmesin. Onun dışında yan görevler olabilir efsanevi hayvanları avlayabilirsin.Arkadaşlar, yarın RDR 2’ye başlayacağım. Hikâyeyi zaten ilerleteceğim ama arada sırada açık dünyasını da oynamak istiyorum. Ne yapabilirim sizce oyunda?
Ethem Efe
Üstün
Balık tutmak, efsanevi hayvan avlamak, baya eğlenceli.Arkadaşlar, yarın RDR 2’ye başlayacağım. Hikâyede zaten ilerleyeceğim ama arada sırada açık dünyasını da oynamak istiyorum. Ne yapabilirim sizce oyunda?
Torrentino
Çalışkan
Baştan başlamak.
Hocam oyun hakkında bilgim sıfır o yüzden soruyorum, Gta 5 oyununda yan görevler ? işaretli yerler, RDR 2 oyununda yan görevleri nasıl anlayacağım? Birde efsanevi hayvanlar hangileri?Boşuna adam öldürme onurun düşmesin. Onun dışında yan görevler olabilir efsanevi hayvanları avlayabilirsin.
RamKokusuSeven
Becerikli
Açık dünya demiş.
Hocam efsanevi hayvanlar için rehberlere bakın. Birde beyaz üstünde ? işareti olan bir simge olacak.Hocam oyun hakkında bilgim sıfır o yüzden soruyorum, Gta 5 oyununda yan görevler ? işaretli yerler RDR 2 oyununda yan görevleri nasıl anlayacağım? Birde efsanevi hayvanlar hangileri?
Mod kurun hocam. Çok çeşitli mod var.Hocam oyun hakkında bilgim sıfır o yüzden soruyorum, Gta 5 oyununda yan görevler ? işaretli yerler, RDR 2 oyununda yan görevleri nasıl anlayacağım? Birde efsanevi hayvanlar hangileri?
yusufumm07
Üstün
Efsanevi hayvanları avla atına eyer yap Fence nin görevleri yap Can sağlığı dayanıklılık keskin göz barlarını arttırmaya çalış Silahın hızlı paslanmaz vs çok şeyler var çok
Death Roll isimli kıyafeti yapmak olabilir tabii dinazor kemikleri ve kaya oymalarını da toplamak olabilir.Arkadaşlar, yarın RDR 2’ye başlayacağım. Hikâyede zaten ilerleyeceğim ama arada sırada açık dünyasını da oynamak istiyorum. Ne yapabilirim sizce oyunda?
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young