Doğru dedin reis. Ben de ergenlik döneminde öğretmenimden hoşlanıyordum mesela. Hatta halen bu şekilde olgun kadınlardan hoşlanıyorum.Neden olayı hemen öyle yorumladın? Çocuklar bile kendilerinden büyük yaştaki insanlardan hoşlanabilir, bu doğaldır. Çoğu kişinin bebeklikten yeni çıktığı dönemlerde halasından, teyzesinden veya gördüğü büyüklerden hoşlanma hikayesi vardır. Pek tabii bir insan öğretmenine karşı da hoşlantı hissedebilir. Pedofili bambaşka bir konu.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Bu normal.Doğru dedin reis. Ben de ergenlik döneminde öğretmenimden hoşlanıyordum mesela. Hatta halen bu şekilde olgun kadınlardan hoşlanıyorum.
25'e kadar değişmediyse ileri de değişir mi bilemem.Bu normal.Yaş büyüyüp de karakter şekillenmeye başladıkça bu durum genelde değişiklik gösterir.
Elma ısıran
Üstün
Tamam, sen yontulmuşsun.25'e kadar değişmediyse ileri de değişir mi bilemem.![]()
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Hoşlanma aşk anlamında ise hayır. Ama çok severim kendisini Allah var bana çok önem verir.Neden olayı hemen öyle yorumladın? Çocuklar bile kendilerinden büyük yaştaki insanlardan hoşlanabilir, bu doğaldır. Çoğu kişinin bebeklikten yeni çıktığı dönemlerde halasından, teyzesinden veya gördüğü büyüklerden hoşlanma hikayesi vardır. Pek tabii bir insan öğretmenine karşı da hoşlantı hissedebilir. Her hoşlantı arada bir ilişki gelişmesi anlamına gelmez.
Pedofili bambaşka bir konu. Hemen bu şekilde yorumlamana şaşırdım.