Yaya olmayı bile beceremiyorlar, sen araba kullanmalarından bahsediyorsun
Kaza illaki olur ama kaza ile alıklık arasında fark da olur bence.
Geldi yine kadın hakları savunucusu, her Instagram gönderisinde olur genelde
Kaza illa olur biz araba kullanma kabiliyetinden bahsediyoruz, daha konuyu anlamadan kazadan bahsediyor bir de hatasını kabul eden kadın sürücü görmedim hala
Araba kullanma kabiliyeti ile kaza yapma arasında anlamlı bir ilişki yok mudur sence? Analitik düşünebilen biri bu ilişkiyi çoktan kurardı. Ayrıca cümleye girişinizdeki ve bir önceki mesajınızdaki saygısızlığı da sizin analitik düşünemeyen biri oluşunuza veriyor ve görmezden geliyorum.
Araba kullanma kabiliyeti ile kaza yapma arasında anlamlı bir ilişki yok mudur sence? Analitik düşünebilen biri bu ilişkiyi çoktan kurardı. Ayrıca cümleye girişinizdeki ve bir önceki mesajınızdaki saygısızlığı da sizin analitik düşünemeyen biri oluşunuza veriyor ve görmezden geliyorum.
Kaza o anın gerektirdiği şekilde olabilir ama alıklıktan dolayı olan kaza kaza değildir, çoğunuz ayna nedir şerit nedir bilmez yerdeki cizgilerin ne anlama geldiğini bileninizi daha görmedim mesela.
Bana sabaha kadar da anlatsan boş, arabayı saymıyorum sadece iki tekerde 150 bin kilometre üzeri sürüşüm var.
Kaza o anın gerektirdiği şekilde olabilir ama alıklıktan dolayı olan kaza kaza değildir, çoğunuz ayna nedir şerit nedir bilmez yerdeki cizgilerin ne anlama geldiğini bileninizi daha görmedim mesela.
Bana sabaha kadar da anlatsan boş, arabayı saymıyorum sadece iki tekerde 150 bin kilometre üzeri sürüşüm var.
Genelde polislerimiz (Hepsi değil) bu sürücülere daha sıcak kanlı davranıyor diyelim, ben kafamda siyah buf ve cinayet kasa Yamaha Tmax 560 ile çevirmede etiket gibi oluyorum mesela
Karar verdim, bende artık tayt giyeceğim ama çevreye görsel anlamda rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim
Şayet polis tayt giyen kadın sürücülere sıcak kanlı davranıyorsa, eğer dikkat edilmesi gereken şeylere tayt sebebiyle dikkat etmiyorsa, burada sorun kadının tayt giymesi mi yoksa polis mi?
Şayet polis tayt giyen kadın sürücülere sıcak kanlı davranıyorsa, eğer dikkat edilmesi gereken şeylere tayt sebebiyle dikkat etmiyorsa, burada sorun kadının tayt giymesi mi yoksa polis mi?
Abi sen zaten haklısın biz ufak bir kurusa değindik sadece Allah kimseye motor kazası göstermesin ciddiyetine varamıyorlar. Ölsen dert ölmesen ailene dert rabbim esirgesin.
Bayan erkek farketmez arkadaşlara özellikle tavsiyem her zaman ekipman ekipman ekipman.
Böyle bir konuya daha önceden de yazmıştım. Bence cinsiyet ayrımı yaparak haksızlık ediyorsunuz, trafikteki kadınların oranı ile kaza yapan kadınların oranı ile trafikteki erkeklerin oranı ile kaza yapan erkeklerin oranını bir araştırın sonra yazın isterseniz. Bir iki deneyiminizi genele yaymak ne kadar doğru?
Genelleme olduğunu düşünmüyorum. Kaza oranı benzer veya aynı olsa da, kadınların araba kullanırken dikkatsiz olduğu, çok fazla hata yaptıkları bir gerçek maalesef.
Genelleme olduğunu düşünmüyorum. Kaza oranı benzer veya aynı olsa da, kadınların araba kullanırken dikkatsiz olduğu, çok fazla hata yaptıkları bir gerçek maalesef.
Peki sizce çok hata yapması dikkatsiz olduğunu mu gösterir bir insanın? İkinci olarak bence bu teorinizde yanılıyorsunuz çünkü her iki cinsiyet de trafikte bol bol hata yapıyor; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.