Rehber Kadınlar neden küçük sınıf araçları tercih eder

Erkekler neden büyük geniş araba tercih eder bunun da rehberini merak ediyoruz.

Daha yakışıklı oluyolar genelde ve D segment altında tercih etmiyoruz. Genç biri olarak gençlere hitap eden araçlar Dden başlıyor diye düşünüyorum. Ayrıca hızlı, atik, iç mekan genişliği güzel oluyor. Heybetli de duruyor daha ne olsun en önemli etken tabii ki I20n gibi olanları saymazsak hız. Seviyoruz hızı yalan yok ticariyle bile kuzey Marmara'da gazlıyoruz.

her iki cinsten de aynı tipten insan bulunabiliyor bu sadece erkeklerle ilgili bir durum değil. Ancak şu bir gerçek ki kadınların panik yapma oranı erkeklerden daha fazla bu nedenle böyle bir durumda erkekler hemen o durumdan rahatça çıkabilirken kadınlarda ise paniğe sebep olarak durumu daha da kötüleştiriyor. Ben her zaman sakince beklerim anlayış gösteririm eğer geçebileceğim bir alan mevcut ise salça olmadan geçip yoluma bakar giderim. Ne yazık ki taksi veya dolmuş şoförleri için aynı durum geçerli değil.

Yani senin de üstüne sürseler, kadın olduğunu anlayıp garip garip sollamalar yapsalar sende panik yaparsın dostum. Bu da sadece kadın erkek olayı değil.

Ülkemizde trafik erkek çoğunluklu bir uyumluluğa sahip olmayı gerektiriyor. Bu da kadınların dikkatli olmayı denerken hata yapmasına, adının çıkmasına sebep oluyor. Bu da mesela küçük araba almak için bir sebep olabilir.

Kızların ilk arabası Ayten: 2016 Polo
Erkeklerin ilk arabası Kobra: Broadway

eğer konu üstüne sürme ve garip garip sollamalara geliyorsa zaten benim bahsettiğimden bağımsız bir şey oluyor. Benim bahsettiğim şey bu tarz bir şey değildi. İstersen hiç karışma sessizce bekle kadınların çoğunluğu dar yerlerde aracın geçip geçemeyeceği konusunda hesaplama yapamıyor. Olay korna çalmak vesaire değil o dar yerden geçerken zaten o dar yerden arabayı sürtmeden nasıl geçicem düşüncesi onları geriyor ilk olarak

Ben kadınlara kötü şoför demiyorum şu ana kadar karşılaştığım durumlar bu şekilde. Hiçbir zamanda korna çalmadım üstüne sürmedim sıkıştırmadım.

Ben de aynı şekil. Polo'ya zor sığıyorum. Eline sağlık çok güzel bir rehber.

Ben Polo'ya da sığmıyorum. Kasıyor beni, en arka konuma alıyorum koltuğu. Berlingo var, yayıla yayıla yolculuk yapıyorum. Salon salomanje tadındayım.

Haklısınız, üniversiteye giderken çamaşır makinesi götürmüştüm kendi aracımla. İşte yıkama dertleri bile zor büyük aracın. Kendin yıkıyorsan tabi.

Erkekler neden büyük geniş araba tercih eder bunun da rehberini merak ediyoruz.

Talep olursa, tabi ki yaparız neden olmasın.

Katılıyorum. Talisman tutulmadı, ama bence güzel araba. EDC hariç. Bilirsin çift kavramaya alerjim var. Megane HB modeli güzeldi, oda tutmadı. Focus modelinin yeri bende ayrıdır. Hepsi güzel modeller ya, tercih etmek çok zor.

Kadınların çoğunda ciddi bir park sorunu var.

Hocam dur linç yemeyelim akşam akşam.

Benim tanıdık bir arkadaşım var, kadın kendisi bazen ben yetişemiyorum yolda kendisine. Çoğu erkekten iyi park ediyor. Ciddi manuel vites kullanıcısı. Herkes bir olmuyor tabi, çok değişiyor. Ok gibi araba kullanan kadınlar var, sana denk gelmemiş onlar henüz.

Eski kız arkadaşımın Citroën AMI'si vardı.

Güç bela bindirdi beni arabaya, 15 dakika sürdüm ardından büklüm büklüm olmaktan ve havasızlıktan kalbim sıkışmıştı.

Ami beni çok rahatsız ediyor ya. Süspansiyon konforunu hiç beğenmiyorum onun. Klimada yok arabada.

Kızların ilk arabası Ayten: 2016 Polo
Erkeklerin ilk arabası Kobra: Broadway

Doğru tespit.

@B 52 Stratofortress talep olursa, onu da yaparız tabi.

Onlardan bir tanesi annem diyebilirim , Ben küçükken peugeot 307 aracımız vardı manuel. Annem neredeyse her gün kullanırdı onu. Çevreyolunda 150 falan basardı. Daha sonrasında 3008 aldık otomatik vites olduğu için bir türlü sevemedi arabayı. Vites atmak daha keyifli 3008 kendisi vites atıyor ses yok bir şey yok diye söyleniyordu. Ben ehliyet aldıktan sonra araba bana kaldı artık hiç kullanmıyor o yüzden.

Bir erkek olarak ben de araba alsam küçük araba alırım, büyük arabada etrafa hakim olup olmadığımı anlayamıyorum, burnu kocaman, gepgeniş araç. Gerçi 2 yıla yakındır motosiklet kullanıyorum, normal olabilir bu. Ama ne kadar araba kullanırsam kullanayım büyük araç kullanamam.

Büyüğün zevki de ayrı hocam ya. Dapdar araları transitle geçince insanın koltukları kabarıyor yani ayrıca Caddy gibi sleeper carlar da olunca büyük arabanın zevki bir ayrı oluyor. Adam bu ne ticari bu, ben bunu geçerim diyor bir kapışmaya başlıyosun adam stoplarını izliyor falan. 2.0 TDI 190HP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…