Rehber Kadınlar neden küçük sınıf araçları tercih eder

Bu arada konuyu onaylamadan önce düzenleyen Moderatör arkadaşa teşekkür ederim, daha güzel olmuş konum.

Beğendiğinize sevindim dostlar, yeni rehberler ve makaleler yolda.

Güzel bir hatchback alıp onunla oynamak lazım aslında. Hot hatch tarzı bir düzeye getirip büyük sedan sahiplerini aracından soğutacaksın.rehber çok güzel olmuş bu arada.

Duruşu da önemli arabanın hocam ya kadın arabası gibi geliyor artık tüm HB'ler. Golf leon vs. hariç tabii onların yeri ayrı.

Burayı yanlış yazmışsınız.

Ne gibi mesala? Anlayamadım.

Bazı kadınlar ürkekliklerini, zamanla ve destekleyerek atabilirler. Her kadın bir değildir. Bu kadar kötü şoförün içinde, hak veriyorumda onlara. Ona vurgu yapmıştım orada.

Son düzenleme:
Ne gibi mesala? Anlayamadım.

Bazı kadınlar ürkekliklerini, zamanla ve destekleyerek atabilirler. Her kadın bir değildir. Bu kadar kötü şoförün içinde, hak veriyorumda onlara. Ona vurgu yapmıştım orada.
Hayır hocam kelimeyi yanlış yazmışsınız. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Annem çok iyi araba kullanmasına rağmen bazen sedan Megane aracımızı bazen iyi parkedemiyor ya. Maksimum C Hatchback araçlar ideal onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…