Kadınlar tarafından dışlanıyorum

Yalnızım zaten insanlardan uzaklaşmama gerek yok. Bazen küçükken yaptığım gibi marvel legolarımı dövüştürüyorum. Legolardan daha fazla yararlanmak istiyorum. OKB ve takıntılarımdan dolayı dizi izleyemiyorum.

İsterseniz beraber oyun oynayabilir ve dertleşebiliriz bir ara.

Öncelikle yaşınız benden bir ufak küçük yani yaşıt sayılırız. Ben 19 yaşındayım size yaşadığım birkaç olayı ve tecrübelerimi aktarayım en azından yalnız olmadığınızı ve bundan sonra neler yapabileceğiniz kendiniz tartabilirsiniz.

Kendim küçüklükten beri sessiz sakin bir tipim ne kadar yanlış arkadaşlıklarım olsa da hiçbir zaman onlara benzemedim. Haa onlarla olmanın acısı çıktı mı? Maalesef evet. Bir ortamda en sessiz en savunmasız her kimse çoğunlukla bütün duvarlar onun üzerine devrilir.

Kendim okulda dışlandım ve en önemlisi çok fazla ezildiğim için 2 defa sınıfta kaldım. Evet, tam 2 kez. Her defasında dayanamayıp bırakmıştım tabii öyle kuru kuru gitmek olmazdı bir izde lazımdı ve bu da çok geçmeden ortaya çıktı. Vücudum artık aşırı strese ve bununla birlikte gelen yorgunluğa dayanamadığı için epilsepsi hastalığına yakalandım 1. yılını doldurdu. İlk zamanlar tam o okuldan kurtuldum belki bir şeyler yaparım derken hastalığın çıkması ile yerle bir olmuştum uzun süre toparlayamadım tabii şu an iyiyim. Şu an açık lisedeyim.

Kız konusuna gelecek olursak; bende senin yaşadığın şeylere benzer olayları hatta daha fazlasını yaşadım. Öncelikle; bir kıza dert anlatılmaz hocam. İstediği kadar 'sorun değil, ben seni anlıyorum, benim için değerlisin' desin. Bunların hiçbir önemi yok isterse ailenizden biri olsun. Zannımca bunun sebebi bir noktada bundan bıkkınlık duymaları veyahut umursamaz olmaları.

Bir kızla konuşurken hele ki tam olarak düzgün bir zemine oturtulmuş bir ilişkin yoksa her şeyini anlatma. Hatta iyi bir zeminde olsa bile bırak bazı şeyler içinde saklı kalsın. Çünkü kızların kafası bizlere göre farklı çalışıyor. Erkekler genelde düz kontaktır öyle anlatır geçer. Kızlar ise bunu sürekli düşünüp durur hele ki işin içine duygusal bağda girmişse o ilişkiyi durmadan tartıp durur.

Özellikle duygusal zayıflık sezdikleri an genelde soğuma başlar, uzaklaşır, bahaneler kendini gösterir, mesaja geç dönmeler, görüldü atıp durmalar.. Bir sonraki kademede ya direkt sıkıldığını söyler ya da avuntularla 'benim için değerlisin, istediğin gibi derdini bana anlatabilirsin, her zaman yanındayım, şu aralar meşgulum, zamanım yok' gibi sözler işitirsin. Genelde o ilişkide bir müddet frenlemen gerekiyor ya da iletişimi bir süreliğine kes. İster sevdiğin biri olsun, ister arkadaş ya da her kimse.

Ayrıca spora başlaman iyi olmuş bende 2 aydır gidiyorum iyi geliyor. Ama naçizane tafsiyem çok fazla insanlara derdinizi anlatmamak tabii arada çok sıkılırsınız, artık taşmaya başlar o zaman anlatın ama arada frenlemesini de bilin çünkü böyle şeyler eninde sonunda ya nankörlük getirir ya da size karşı bir kılıç olarak kullanılır.

Yazdıklarınızı 2 kere okudum. Epilepsi hastalığınız için de geçmiş olsun. Umarım açık liseyi de bitirirsiniz.

Mesela erkek olan birine de mi derdimi anlatmayayım yoksa sadece kızlar için mi?

Kızlar çok nankör maalesef arkadaşta olsa hoşlantı da olsa. Hoşlandığım kıza her zaman iyi davranmaya çalıştım. Doğum gününü önceden sordum zamanı gelince de kutladım. Hediye aldım kendisine verdim fakat başkasıyla sevgili. Tabi ben açık lise mevzunuyum, kız ve sevgilisi aynı fen lisesinde, notları iyi, başarılı bense bir hiçim. Ama kimse o kızı ben kadar sevemez.

Kızlar kedilerden daha nankördür.

Evet çok hata yaptım. Tanışır tanışmaz içimi döktüm bunu Allah'ın izniyle bir daha tekrarlamayacağım. Ama spor hocama ilaç kullandığımı söylemek zorundaydım çünkü ona göre diyet yazacaktı.

Kusura bakmayın mesaja geç döndüm foruma bakmıyordum 2 gündür.

İsterseniz beraber oyun oynayabilir ve dertleşebiliriz bir ara.
Oynayalım ve dertleşelim. Nasıl iletişim kuracağız? Discord kapalı. Mesajınızı görmemişim kusura bakmayın. Burada bazı yazılanlar tekrar okuyordum sonradan gördüm.

@MotionBlurry

Son düzenleme:

Dediğim gibi; çok sıkılırsanız anlatın. Tabii çokta kastım içinde biriktirerek değil arada anlatın ama çok detaya girmeyin yüzeysel takılın.

Spor hocasına elbet anlatın ne kadar konuya hakim olursa size o denli iyi bir yaklaşım sergiler.

Kız arkadaş konusuna gelecek olursak; açıkçası kızlar bizden daha duygusal takılıyorlar o eleman kendisine ne dedi, ne konuştular artık bunun bir önemi yok. Sizde eskisi gibi kafaya takmayın arada denk gelirseniz en fazla bir selam verip geçin. İnanın oturup düşünmenin, kafa patlamanın zerre bir faydası yok aksine kendinize zarar verirsiniz.

Size tafsiye edebileceğim ilişkiler üzerine bir kanal var "erkek adam" adında. Bu kanalı izledikten sonra benim de kafam bayağı açıldı size de faydası dokunacaktır.

Onun dışında hayatınıza giren çoğu insanın gelip geçici olduğunu kafanızda oturtun elbet bazıları temelli hayatınıza girecek ama o zaman kadar insanların ne dediğini yada ne yaptığını umursamayın.

Sıkıntı değil hocam. İstediğiniz bir iletişim adresi söyleyin oradan konuşalım (Telefon numarası hariç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…