AJFA

Yetkin
Sosyal Locası
Makaleler
21
Dün yaklaşık 4-5 kişiyi kadınlara hakaret ettiği ve kadın düşmanlığı yaptığı gerçekçesiyle şikayet ettim. Bugün e-posta kutuma X (Twitter) tarafından dönüş yapıldı ve ilgili hesaplarda ihlal bulunmadığı söylendi.

Bu hesaplara hiçbir şey yapılmazken, bu hesaplara birisi küfretse anında o kişinin hesabı kapatılır. Bu da böyle bir şey işte.

Sosyal medya troll ve tek elden kontrol edilen hesap yuvası oldu. Yakında internette sosyal medyaya alternatif yapılar bekliyorum ben. Twitter vs. girilmez oldu artık.
  • Aynı haberi tek satırda, kaynaksız ve virgülüne kadar kopyalayıp yapan sözde haber sayfaları
  • Milletin hayatına karışmayı kendine hak gören ve kendi bildiğini doğru zanneden varoşlar
  • Clickbait'in suyunu çıkarıp her Tweet altında beliren botlar
Bu siteler eskiden içine girince güldüğümüz eğlendiğimiz yerlerdi. İşin garibi bu sorun sadece Türkiye'de de değil, her yerde.

Dün yaklaşık 4-5 kişiyi kadınlara hakaret ettiği ve kadın düşmanlığı yaptığı gerçekçesiyle şikayet ettim. Bugün e-posta kutuma X (Twitter) tarafından dönüş yapıldı ve ilgili hesaplarda ihlal bulunmadığı söylendi.

Bu hesaplara hiçbir şey yapılmazken, bu hesaplara birisi küfretse anında o kişinin hesabı kapatılır. Bu da böyle bir şey işte.

Hocam dün tartışmaya katıldım öyle iki bir şey yazdım (argo kullanmadan) kışkırtmadan ihlal yedim fakat bunlar gibilerine bir şey olmuyor ben anlamadım bu işi.

Dün yaklaşık 4-5 kişiyi kadınlara hakaret ettiği ve kadın düşmanlığı yaptığı gerçekçesiyle şikayet ettim. Bugün e-posta kutuma X (Twitter) tarafından dönüş yapıldı ve ilgili hesaplarda ihlal bulunmadığı söylendi
Küfür vs kullanmadan topluluk kurallarını ihlal etmeden yorum yapıyorlar ise fikrini belirtiyor olarak görüyorlar.

Ne güzel herkes kendini ifade edebiliyor, en mantıklısı.