Kadınların kocanızın ne kadar maaş almasını istiyorsunuz sorusuna yanıtı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20571
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
  • Etiketler Etiketler
    kadın maaş
4 asgari ve üstünü söyleyen arkadaşlar altın kaplama bir şeyler sunuyor herhalde. Babası asgariyi alacak diye fazladan mesai yapıyor gelmiş burada 1 milyon gelir istiyor.
Röportajda fazla meblağ söyleyenlerin evde şöyle bir şey var:

Asgari ücret üstünü kazanan varsa torpil ile kazanıyor yada menfaatçidir bana göre.

Yani... Asgari ücretin 20 bin fazlası minimum memur maaşına denk oluyor, 40 bin TL. Yoksulluk sınırının altında

Yeni mezun mühendis arkadaşım 65 bin alıyor, öyle söyleyeyim size.

Babamdan çok alsın argümanı da... Yeani en azından milyonlarla gezen sünepeler gibi değil, tutulacak yeri var.

Asgari ücret üstünü kazanan varsa torpil ile kazanıyor yada menfaatçidir bana göre.
Tamam ülke, ekonomi, adalet kötü de O KADAR da kötü değil be kardeşim Benim doktor arkadaşım var, babası sabıkalı, devlet pek sevmez, adam 120 bin kaldırıyor ayda.

Daha önce söylediğimde linç yedim ama yine söylüyorum: Bu ülkede çalışan adama para var. Tamam, torpille, hırsızlıkla çalışmadan yiyenler de var ama çalışan adama her türlü para var bu topraklarda. Bunu unutmayın genç kardeşlerim. Amcanız dayınız yoksa eşek gibi çalışın, o amca dayı siz olun.

Şahsen ben böyle röportajların insanları sinirlendirerek etkileşim kasmak için kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.
Sadece etkileşim de değil gibi... Sanki alıştırmaya ve kadınların rutin hakları haline getirilip onlara hak olduğunu bilinçaltlarına ekmeye çalışan bir kesimin de bunları fonladığını düşünüyorum.

Hocam ayıptır sorması ama hangi mühendislik bölümünde benimde mezun olmama 1 yıl kaldı 'da.
Bilgisayar mühendisi. Çok çalışıyordu, lisede bile freelance web sitesi yapıp harçlık çıkarıyordu babasının adına. Üniversitede öğrenciyken asgari ücretin 4-5 katı sözleşmeler çözüyordu. Ne bir milletvekili tanıdığı var ne özel bi' akrabası. Tamamen çalışkanlık, azim.

Dediklerinizde yanılıyorsunuz bence.
Çalışan adamın en fazla maaşı 60k oda devlet personeli olana. Doktor maaşı 40k iken dünyanın öbür ucunda 4000€.
Menfaatçi insanlar paraları götürür hep emek verenler değil.

Çalışan adamın en fazla maaşı 60k oda devlet personeli olana. Doktor maaşı 40k iken dünyanın öbür ucunda 4000€.
Bir tanıdığım özel şirket binasında gece bekçiliği yapıyor. Üstüne boş günlerinde kahvede çalışıyor. Ayda ortalama 50-60K kazanıyor. Bahsettiğiniz torpille alakası yok.

Menfaatçi insanlar paraları götürür hep emek verenler değil.
40K alan doktor bul o maaşı sana ben veririm Yeni mezun pratisyen doktorların maaşı çok rahat 110-120 binleri buluyor. Uzmanlar zaten ayrı bir dünyada.

İşini bilen mühendis çok rahat 45-50'yle başlıyor zaten. Hemşire desen benzer, devlette yeni başlayan hemşire döner sermayeyle ayda çok rahat 40-50 görür.

İstanbul'da muhasebeci arkadaşım 40 bin alıyor mesela, sıradan, geçen yıl işe başlamış bir muhasebeci.

Bu kafayla kendi kendinizi açlığa mahkum ediyorsunuz. Biraz kurumsal, ciddi şirketler iş bilen adamlara hak ettiği maaşı veriyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…