1 oynamadıysanız gidin 1. Oyunu oynayın hocam, 2. Oyundan çok daha iyi. Kafa dağıtacağım derken optimizasyon sorunları yüzünden kendinizi iyice sinir edersiniz.
hocam ben 1 de çok yaşadım sorun fps düşüşleri yüksek cpu kullanımı o yüzden oynamadım bıraktım

hocam 1 de çok fps düşüşü ve yüksek cpu kullanımı oluyodu ne yapsam halollur

hocam ben 1 de çok yaşadım sorun fps düşüşleri yüksek cpu kullanımı o yüzden oynamadım bıraktım
Masaüstü laptop bilmitorum hangisi donanımın düşükse 2. Oyunda da sorun yaşarsın .

hocam 1 de çok fps düşüşü ve yüksek cpu kullanımı oluyodu ne yapsam halollur
Sisteminin ozellikleri ne?

Hocam bende aynı işlemci ve 2060 ile o kadar zorlanmamıştı sizde nasıl zorlandı ki o kadar?
çok garip hocam ayarlarınız neydi

RTX 4060 ile aç frame gen 2x ile çok rahat oynatır. İşlemciyi iyi soğutun drop olacağını da zannetmiyorum. Sevgiler, saygılar.
hocam cpu çok kullanıyor onu nasıl düşürebilirim ayar önerisi verebilir misiniz

Masaüstü laptop bilmitorum hangisi donanımın düşükse 2. Oyunda da sorun yaşarsın .

Sisteminin ozellikleri ne?
i512400f işlemci 4060 ekran kartı 32gb ddr4 ram

çok garip hocam ayarlarınız neydi

hocam cpu çok kullanıyor onu nasıl düşürebilirim ayar önerisi verebilir misiniz
Grafikleri arttırırsanız eğer, ağırlık gpu tarafına kayacağından cpu kullanımı darboğaz yapmayacak derecede düşecektir. Tabii kullandığınız çözünürlük, ve kullandığınız cpu-gpu dengesine bakar bu iş.