cpu çok kullanıyor hocam ya sorun oRahat oynarması lazım Orta ayarlarda denedin mi oyunu ? Soğutucu tam görevini yapmıyor olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?CyHaN_Atalay
Uzman
1 yıldır oynamıyorum ayarları hatırlamıyorum ama oynarken tek oturuşta 5 saat aralıksız oynuyordum yani birde. Toplamda da 111 saatim var oyunda üstelik. Hani sistemim öyle çok iyi FPS vermiyordu lakin 60 FPS verip sadece şehir içlerinde 1-2 saniyelik fps droplardan sonra tertemiz oyun akıyordu. 60 FPS aslında zaten normal FPS hikayeli oyunlar için ama sizdeki gibi direkt FPS drop yemiyordum neredeyse hiç.çok garip hocam ayarlarınız neydi
hocam cpu çok kullanıyor onu nasıl düşürebilirim ayar önerisi verebilir misiniz
i512400f işlemci 4060 ekran kartı 32gb ddr4 ram
Nvidia'dan otomatik optimize mi etmediniz acaba? Ya da sisteminizi uzun süredir tozdan arındırmadınız mı? Ekran kartı macunu ile işlemci macunu mu kurudur? Bu sorulara şakasız çok dikkat edin.
nvidianın optime ayarlarını yapıp oynayayım hocam o zaman1 yıldır oynamıyorum ayarları hatırlamıyorum ama oynarken tek oturuşta 5 saat aralıksız oynuyordum yani birde. Toplamda da 111 saatim var oyunda üstelik. Hani sistemim öyle çok iyi FPS vermiyordu lakin 60 FPS verip sadece şehir içlerinde 1-2 saniyelik fps droplardan sonra tertemiz oyun akıyordu. 60 FPS aslında zaten normal FPS hikayeli oyunlar için ama sizdeki gibi direkt FPS drop yemiyordum neredeyse hiç.
Nvidia'dan otomatik optimize mi etmediniz acaba? Ya da sisteminizi uzun süredir tozdan arındırmadınız mı? Ekran kartı macunu ile işlemci macunu mu kurudur? Bu sorulara şakasız çok dikkat edin.
frame generation falanda açayım1 yıldır oynamıyorum ayarları hatırlamıyorum ama oynarken tek oturuşta 5 saat aralıksız oynuyordum yani birde. Toplamda da 111 saatim var oyunda üstelik. Hani sistemim öyle çok iyi FPS vermiyordu lakin 60 FPS verip sadece şehir içlerinde 1-2 saniyelik fps droplardan sonra tertemiz oyun akıyordu. 60 FPS aslında zaten normal FPS hikayeli oyunlar için ama sizdeki gibi direkt FPS drop yemiyordum neredeyse hiç.
CyHaN_Atalay
Uzman
Kesinlikle onları yapın. Cyberpunk 2077 baya ağır oyun olması lazım çok yüksek ayarlarda. Sizin kartınız yine baya yüksekte oynatır ama bir şeyler etkiliyor. Tek tek bakmak yerine Nvidia optimize eder her yönden. Unuttuğum bir soru daha var. Cyberpunk 2077 çok gelişmiş oyunları HDD'ye yüklemiyorsunuz değil mi? SSD'ye yüklemeniz gerekiyor da o tarz oyunları.nvidianın optime ayarlarını yapıp oynayayım hocam o zaman
frame generation falanda açayım
Ssd kuruyorum hocam evet işlemci i512400f olduğu icin kalabalık alanlarda falan çok kullanıyorKesinlikle onları yapın. Cyberpunk 2077 baya ağır oyun olması lazım çok yüksek ayarlarda. Sizin kartınız yine baya yüksekte oynatır ama bir şeyler etkiliyor. Tek tek bakmak yerine Nvidia optimize eder her yönden. Unuttuğum bir soru daha var. Cyberpunk 2077 çok gelişmiş oyunları HDD'ye yüklemiyorsunuz değil mi? SSD'ye yüklemeniz gerekiyor da o tarz oyunları.
CyHaN_Atalay
Uzman
Nvidia optimize edince sorun düzeldi mi bari hocam?