Detaylar
Kim cevapladı?@Yusuf7878
Lehim ile vida başı erir mi?
@senuzulme
Vida boşta değil uzun ve sağlam içeri giriyor. Silikon ısıt derken nasıl olacak o iş?
@senuzulme
Vida boşta değil uzun ve sağlam içeri giriyor. Silikon ısıt derken nasıl olacak o iş?
@Yusuf7878
@senuzulme
Size böyle bir şey lazim.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Eriyeceğini hiç sanmıyorum. Yalnız şey yapabilirsiniz belki. Vidanın üstündeki kaplamayı kazıyıp herhangi bir metale lehimlemeyi deneyebilirsiniz. Döndürebilirsiniz o şekilde.
Vidanın içine tornavida lehimleyebilir miyim olur mu dersin yeterince kavrar mı?Eriyeceğini hiç sanmıyorum. Yalnız şey yapabilirsiniz belki. Vidanın üstündeki kaplamayı kazıyıp herhangi bir metale lehimlemeyi deneyebilirsiniz. Döndürebilirsiniz o şekilde.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Vallahi hiç bilmiyorum hocam. Lehim kopadabilir. En iyisi kılavuz almanız olacaktır.Vidanın içine tornavida lehimleyebilir miyim olur mu dersin yeterince kavrar mı?
Pulu çıkarabilsem pense ile kavratırım kafasını aslında. Pulu nasıl keserim bir köşeden?Vallahi hiç bilmiyorum hocam. Lehim kopadabilir. En iyisi kılavuz almanız olacaktır.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Pense ile yamultup yan keski ile kesebilirsiniz lakin kalınsa zor olur.Pulu çıkarabilsem pense ile kavratırım kafasını aslında. Pulu nasıl keserim bir köşeden?
@rtx2060,
Şu kısımlardan pense ile tutup yamultabilirseniz diyordum. Boşluk var gibi duruyor.
Eyvallah hocam denerim olmadı kılavuz alacağız galiba.Pense ile yamultup yan keski ile kesebilirsiniz lakin kalınsa zor olur.
@rtx2060,
Eki Görüntüle 186184
Şu kısımlardan pense ile tutup yamultabilirseniz diyordum. Boşluk var gibi duruyor.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Tahtadan böyle çıkarması kolay ama bu dikey duruyor ve metal lastik falan işe yaramıyor.
Ben bu şekilde eski bir anakart vidası çıkarttım yalama olmuştu ağzı.