Fiyatlar zaten saçma sapan bir halde iyice saçmalaşacak. Bir yemek 250-300 TL olmaz arkadaş. Saçma yani. Bir içecek misal bir çay 35-40 TL olmaz. Biz arkadaşlarımızla dışarda yemek yeme olayını bıraktık.

EYT'nin, Seçim Ekonomisinin, belediye kadrolarına alınan asalakların, milyonlarca gereksiz memurun, sarayın ve en önemlisi de totaliter, popülist Siyasal İslamcı rejimin maliyetini 2028'e kadar hep beraber böyle böyle ödeyeceğiz.

Fiyatlar zaten saçma sapan bir halde iyice saçmalaşacak. Bir yemek 250-300 TL olmaz arkadaş. Saçma yani. Bir içecek misal bir çay 35-40 TL olmaz. Biz arkadaşlarımızla dışarıda yemek yeme olayını bıraktık.
Anlattığınızı bu genç arkadaş çok iyi özetlemiş. İnsanlar bırakın su çay'ı dışarı çıkamıyor hocam. Çıksan bile para hemen suyunu çekiyor cüzdanına bakıyorsun cepci mi gasp etti beni? Diye düşüncelere dalıyorsun ama aslında baştaki hükümet gasp ediyor! 17 yaşındaki İstanbullu genç sosyal medyada gündem oldu: Eminönü'ne ilk kez gelebiliyorum

Sefalette Venezuela'yı geçmişiz.
Çok haklısınız gerçekten'de öyle. Nereye kadar gidecek bu durum hiç bilmiyorum. Asgari ücrete zam gelecek diyorlar ama kimse demiyor ki ekonomi ne zaman düzelecek? Asgari ücrete emekliye zam yapsan dahi ekonomi gene bildiğiniz gibi. Zam yapsan maaşlara döngü'ye girersin bu döngü nereye kadar sürecek merak konusu.

Anlattığınızı bu genç arkadaş çok iyi özetlemiş. İnsanlar bırakın su çay'ı dışarı çıkamıyor hocam. Çıksan bile para hemen suyunu çekiyor cüzdanına bakıyorsun cepci mi gasp etti beni? Diye düşüncelere dalıyorsun ama aslında baştaki hükümet gasp ediyor! 17 yaşındaki İstanbullu genç sosyal medyada gündem oldu: Eminönü'ne ilk kez gelebiliyorum
Ben şimdi 40 yaşındayım. Bize de zor geliyor fakat ben gençler için üzülüyorum gerçekten. Şimdi gençlerin vızır vızır gezebilmesi, dışarda arkadaşlarıyla yemek yiyebilmesi ve bir şeyler içebilmesi lazım hiç düşünmeden. Lakin bu ortamın böyle olmasının tek sebebi Erdoğan. Gençlerin ömrünü çaldı resmen.

Son düzenleme:
Gayet beklenen şeylerdi bunlar. Şahsen zaten pahalılıktan dolayı dışarı çıkamıyordum. İyice kapanırım artık. Yakında cips kolaya da zam gelirse o zaman gerçekten üzülürüm işte.

Bir içecek misal bir çay 35-40 TL olmaz.
Yaklaşık €1 ediyor. Fiyatında bir sorun yok ama alım gücünün de buna uygun olması gerekiyor.
Bir yemek 250-300 TL olmaz arkadaş.
Dünyanın her yerinde bir yemek yaklaşık €10 karşılığında satılıyor. O kadar ithal ürün varken Türkiye’de de benzer bir fiyatta satılması çok şaşırtıcı değil. Sorun alım gücü. 250-300 TL’nin hiçbir değeri yok. Her şeyin fiyatı kura, enflasyona ve vergilere göre artarken maaşların artışını çok zor görüyoruz.

Allah devletimziden razı olsun çok dolu oluyordu yer bulamıyorduk çıksınlarda parası olanlar rahat rahat takılsın.

Sabah10 aksam 10 calıssinlar onlar.