Kahramanmaraş'ta bir okulda silah sesleri duyuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mauroicardi99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    silah
ABD gibi her anlamda örnek olan bir ülkeden ala ala school Shooting'i ithal ettik. Soruna gelir isek ülke iki kutuplu hem Avrupa hem orta doğu kültürü barındırıyor. Olayın özünde çocuğun sıktığı silah muhtemelen bir ar tipi silah ya da güçlü bir tabanca (9mm kurşundan güçlü sesler duyuluyor) ne av tüfeği pompalısı gibi ya da saçma için kullanılan hafif tüfekler gibi değil. Bu yaşta bir çocuk bu kadar rahatça silahı nasıl temin edebilir? Akıl tutulması resmen hukuk okuyan birisiyim ve bireysel kendime bir ruhsatlı tabanca almak için 1 senedir uğraşıyorum vermediğim test ya da süreç kalmadı lakin neredeyse imkansız derece zor. Kaldı ki o da bulundurma ruhsatı taşıma ruhsatı değil. Gerçekten devlet okullarında onlarca düzenlemeye ihtiyaç var. Ve silah yasaları da güncellenmeli.

Allah rahmet eylesin.

Gerçekten çok kötü.
Tamamen şahsi görüş paylaşacağım.

Hepimize ters gelebilir ancak ne kadar Cumhuriyetçi ve muhalif de olsam bu suça karışan kişilerin tekrardan hayata kazandırılması imkansız.
Yaşamalarına değecek sebep bulamıyorum.

Başka ülkede hademenin dahi burnu kanasa istifalar ardı ardına gelir ancak bizim pişkinler rahatça uyuyacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyordum ambulans siren sesine uyandim. Bir sure kafe veya alisveris merkezine gitmemeyi dusunuyorum. 2016’daki o korku yeniden basladi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…