Evet 3 öğrenci 1 öğretmen vefat etmiş.İşin kötüsü şimdi gördüm Maraş saldırısındahayatını kaybedenvatandaşlarımız da var mış.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bunu biraz açar mısınız, ilk defa duyuyorum. Bilgilenmek isterim.Doğu bölgesine Koruculuk Yasası'yla silahlanma sağlarsan olacağı buydu, 40 senedir Koruculuk Yasası'ndan gelen iyi haber sayısı bir elin parmağını geçmez.
3 öğrenci 1 öğretmen vefat etmiş. 20 ağır yaralı var mış.
demjr
Becerikli
Allah rahmet eylesin.3 öğrenci 1 öğretmen vefat etmiş. 20 ağır yaralı var mış.
Gerçekten çok kötü.
- Makaleler
- 1
Türkiye'de hiç iyi bir şey olmuyor. Maddi, manevi, vicdani her konuda sıfırı çektik ve her geçen gün kötüye gidiyoruz.
ABD gibi her anlamda örnek olan bir ülkeden ala ala school Shooting'i ithal ettik. Soruna gelir isek ülke iki kutuplu hem Avrupa hem orta doğu kültürü barındırıyor. Olayın özünde çocuğun sıktığı silah muhtemelen bir ar tipi silah ya da güçlü bir tabanca (9mm kurşundan güçlü sesler duyuluyor) ne av tüfeği pompalısı gibi ya da saçma için kullanılan hafif tüfekler gibi değil. Bu yaşta bir çocuk bu kadar rahatça silahı nasıl temin edebilir? Akıl tutulması resmen hukuk okuyan birisiyim ve bireysel kendime bir ruhsatlı tabanca almak için 1 senedir uğraşıyorum vermediğim test ya da süreç kalmadı lakin neredeyse imkansız derece zor. Kaldı ki o da bulundurma ruhsatı taşıma ruhsatı değil. Gerçekten devlet okullarında onlarca düzenlemeye ihtiyaç var. Ve silah yasaları da güncellenmeli.
Tamamen şahsi görüş paylaşacağım.
Hepimize ters gelebilir ancak ne kadar Cumhuriyetçi ve muhalif de olsam bu suça karışan kişilerin tekrardan hayata kazandırılması imkansız.
Başka ülkede hademenin dahi burnu kanasa istifalar ardı ardına gelir ancak bizim pişkinler rahatça uyuyacaklar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şahsi görüşüm her okulda istisnasız X-Ray cihazları olmalı böylece ne silah ne de bıçak sokulabilir. Her okula da okul polisi şart ama oturup muhabbet edecek polis olmamalı.
Sadece_Emir
Uzman
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi