Bir sure kafe veya alisveris merkezine gitmemeyi dusunuyorum. 2016’daki o korku yeniden basladi bende.
Sosyal medyanın en büyük zararı bu. Sürekli olumsuz gönderiler algoritmada en üstte çıktığı için bir süre sonra dünyayı olduğundan daha güvensiz algılamana yol açıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı bunu repost etmek ile meşgul. Sabun yoktu artık güvenlik de yok.

Bir ülkenin Milli Eğitim Bakanlığı, bir parti tutuyor.

1776256388312.webp

Biz yapamıyoruz istifa edelim demek yerine bu olayı da siyasi emellerine uygun şekilde ya da rant kapısı açacak şekilde kullanacaklar.

Daha dün başka forumda demiştim bu olayların arkası kesilmez şimdi diye bizim ülkemizdede devamı gelecek gibi duruyor her okula MP5 eşliğinde 2 polis koyulsun kapılara yoksa bitmeyecek bu zulüm günahsız canlar gidiyor.

Daha dün başka forumda demiştim bu olayların arkası kesilmez şimdi diye bizim ülkemizdede devamı gelecek gibi duruyor her okula MP5 eşliğinde 2 polis koyulsun kapılara yoksa bitmeyecek bu zulüm günahsız canlar gidiyor.

Bence sorun bu değil hocam ya, sorun o çocuğa o silah nasıl geliyor? 5 ya 5 tane silahı ben bir arada hiç görmedim. Hocam polis konulsa ne olacak? Okul çıkışına bakıyor mu o polisler? Sorun çocuğa silah nasıl geçtiği.

Son düzenleyen: Moderatör: