Bence sorun bu değil hocam ya, sorun o çocuğa o silah nasıl geliyor? 5 ya 5 tane silahı ben bir arada hiç görmedim. Hocam polis konulsa ne olacak? Okul çıkışına bakıyor mu o polisler? Sorun çocuğa silah nasıl geçtiği.
Çocuğun babası emniyet müdürü, babasından araklamış gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda saldırı yapılıyor ama hiç önemli değil ki oğlum manyak mısınız okullarda noeli yasakladılar cadılar bayramını yasakladılar telefonları yasakladılar saldırı mı olmuş ne olacak ki he bir de imam hatip okullarımız var ne olacak ki bir saldırıdan🤡🤡🤡

Son düzenleme:
Babası ne yapıyor çocuk silahları alırken ve babası hiç mi eğitememiş? Yani eğitilmiş olsa 5 silah alıp okula girip 4 kişi öldürüp 20 kişiyi ağır yaralı bırakmaz diye düşünüyorum.

Bizim ülkede o kadar kaçak silah var ki şaşarsın benim arka mahallede duyduğum bazı şeyler var kurudan dönme 12 bin TL fiyata satılıyor pompalılar kısa dipçik otomatik 3-5 bin fiyatlara satılıyor şikayet ettim daha evvelsi 1-2 kişi yakaladılar ama arkası bitmiyor.

Ben egedeyim burada silah çok daha zor olması gerekli burada bu kadar kaçak emanet varsa doğu tarafında nasıl silah bulamasın silah bulmak çok basit özellikle illegal olarak.

Bizim ülkede o kadar kaçak silah var ki şaşarsın benim arka mahallede duyduğum bazı şeyler var kurudan dönme 12 bin TL fiyata satılıyor pompalılar kısa dipçik otomatik 3-5 bin fiyatlara satılıyor şikayet ettim daha evvelsi 1-2 kişi yakaladılar ama arkası bitmiyor.

Ben egedeyim burada silah çok daha zor olması gerekli burada bu kadar kaçak emanet varsa doğu tarafında nasıl silah bulamasın silah bulmak çok basit özellikle illegal olarak.

Orası öyle. Doğuda silah daha çok var ama aileler ne yapıyor çocuk okula giderken hiç bakmıyor mu, garip geliyor.

Instagram üzerinde gördüğüm bazı paylaşımların yorumlarında “hepsi İsrail'in oyunu, iç karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar bu olayların üst üste gelmesi normal değil” tarzı şeyler yazanlar olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de "büyük İsrail projesi için zamanında Türkiye'yi FETÖ ile yıkmayı denediler şimdi yine deniyorlar" gibi yorumlar gördüm.

Orası öyle. Doğuda silah daha çok var ama aileler ne yapıyor çocuk okula giderken hiç bakmıyor mu, garip geliyor.

Eğitimsizlik cahillik diyeyim. Fazla söze gerek yok, çocuğun ne yaptığı, ne psikolojide olduğu vs çok umurunda olmadığı aileler çok çok fazla, 10 milyondan fazladır öyle diyeyim.

Instagram üzerinde gördüğüm bazı paylaşımların yorumlarında “hepsi İsrail'in oyunu, iç karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar bu olayların üst üste gelmesi normal değil” tarzı şeyler yazanlar olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Depremlerin yapay, uzaya gidilmediğine, uçaklarla sprey püskürtüldüğüne inanan tayfa ile aynı bunlar. Tek vasıfları ülkenin ilerlemesini engellemek.

En başta bakılması gerekenlerden biri de silahın sahibi babasının o kadar silahı varken neden silah kasası yok? Şifreli kilitli olarak en baştan burası yanlış silah dediğin namus gibidir.

Çocuk ne var yok toplamış evde katliama gitmiş. O kadar silah mermilerle birlikte açıkta mı bekliyordu? Nerede saklanıyordu bu çocuk, nereden biliyordu?