Kahve içmediğim gün neredeyse yoktur. Yazın cold brew, ice latte ve çeşitli aromalar veya meyve ile tatlandırdığım soğuk kahve türlerini tüketirim. Bahar ve kışın ise genelde filtre kahve ağırlıklı olmak üzere; espresso, latte machiato ve cappuccino düzenli olarak tükettiğim kahveler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Filtre içerim.
İşyerinde gerektiğinde ve cumartesi günleri sadece.
Loutermilch 63
Üstün
Filtre kahveyi severim, arada Türk kahvesi de yaparım. Ama böyle 24/7 aradığım bir şey değil kahve. Arada bir kafam eserse içerim.
Elma ısıran 63
Üstün
İçmem. Kafeine karşı anlayamadığım bir hassasiyetim var. Çarpıntı yapıp şekerim düşüyormuş gibi oluyor.
- Makaleler
- 1
İçmiyorum işaretledim. Kahve içmeyi sevmiyorum ama uyanık kalmam gerekirse 1 kaşık kahve alıp yutuyorum. Eğer çok uyanık kalmam gerekirse yemek kaşığı ama genelde çay veya tatlı kaşığı yetiyor.
(Bunu da haftada 1 falan değil yılda 4-5 defa lazım oluyor.)
(Bunu da haftada 1 falan değil yılda 4-5 defa lazım oluyor.)
mustaine
Üstün
Çayda içmiyorsun o zaman öyle mi?İçmem. Kafeine karşı anlayamadığım bir hassasiyetim var. Çarpıntı yapıp şekerim düşüyormuş gibi oluyor.
Elma ısıran 63
Üstün
Evet, çay da içmiyorum ama katıldığım iş toplantılarında çoğu zaman çay ikram ediyorlar o zamanlarda reddetmek yakışık bir durum olmuyor. Maalesef nadiren de olsa böyle durumlarda çayı içiyorum.
Yeni konular
-
-
-
RTX 3060 sistemi yükseltmek mi, sıfır OEM sistem almak mı?
- Alucardll
-
-
-
-
-
-