Zenginlikle alakası yok. Gayet ucuza ve pratiğe başlayabilirsiniz. French Press alın yapın filtre kahvenizi, üzerine soya sütü dökün, vanilla şurubu koyun. Miss gibi kahve. İleride biraz bütçeniz olursa kendinize kahve makinesi alır, paketleri yerleştirir çeşit çeşit kahve içersiniz.
Soya sütü ve vanilla şurubu baya kişisel bir seçim olmuş hocam :D Ben sade tercih ediyorum. Şuruplar bana çok tatlı geliyor.

@3268 Normalde filtre kahveye maks soya sütü karistirirdim, disarida olduğum bir gün, "aynisini icmeyeyim bari" diye baristanin önerisiyle keşfettiğim ikili. Tatlı kahvelere şurup ve sos daha güzel oluyor, tatlı tatlı. Bu da arada bir yapilabilir. 😅

@3268 Normalde filtre kahveye maks soya sütü karistirirdim, disarida olduğum bir gün, "aynisini icmeyeyim bari" diye baristanin önerisiyle keşfettiğim ikili. Tatlı kahvelere şurup ve sos daha güzel oluyor, tatlı tatlı. Bu da arada bir yapilabilir. 😅
Deneyeceğim. Yeni şeyler denemek iyidir. Benim bu aralar favorim Cortado ama evde yapamıyorum ekipmanım yok maalesef.

Son düzenleme: