Hiç denemedim, fikrim yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Kahve makinam yok, french press kullanarak aşağıda ki kahveyi kullanıyorum. Aroması dengeli ve hafif. Su kaynar kaynamaz dökmemek ve kahveyi yakmamak gerekiyor. Kaynadıktan sonra sıcak suyu 2 dakika kadar dinlenmeye almanızda fayda var. Tchibo sayfasından farklı özellikte kahveleri bulabilirsiniz.
www.tchibo.com.tr
Privat Kaffee Latin Grande, Çekirdek Kahve 500g
Privat Kaffee Latin Grande, Çekirdek Kahve 500g | Guatemala'nın verimli volkanik topraklarında ve dengeli ikliminde yetişen kahve çekirdekleri, Latin Grande için özel olarak öğütülmüş ve aromasını uzun süre koruması için özenle paketlenmiştir. Latin Grande’nin size her fincanda elegan bir kahve...
İsa Aksu
Yetkin
Kahve makinem yok, french press kullanarak aşağıdaki kahveyi kullanıyorum. Aroması dengeli ve hafif. Su kaynar kaynamaz dökmemek ve kahveyi yakmamak gerekiyor. Kaynadıktan sonra sıcak suyu 2 dakika kadar dinlenmeye almanızda fayda var. Tchibo sayfasından farklı özellikte kahveleri bulabilirsiniz.
![]()
Privat Kaffee Latin Grande, Çekirdek Kahve 500g
Privat Kaffee Latin Grande, Çekirdek Kahve 500g | Guatemala'nın verimli volkanik topraklarında ve dengeli ikliminde yetişen kahve çekirdekleri, Latin Grande için özel olarak öğütülmüş ve aromasını uzun süre koruması için özenle paketlenmiştir. Latin Grande’nin size her fincanda elegan bir kahve...www.tchibo.com.tr
Hocam bu ürünle aynı değil mi? Alacağımda denemek istiyorum.
Tchibo Privat Kaffee Latin Grande Çekirdek Kahve 500 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tchibo Privat Kaffee Latin Grande Çekirdek Kahve 500 g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son zamanlarda uğraşmıyorum. Üzerinde Starbucks yazan ama aslında Nestle'nin ürettiği Mocha'ları alıp içiyorum. Fena değil.
Ben öyle çok renkli neşeli kahveleri sevmem. Size bi cold brew tarifi vereyim, yanına ise son fotoda olduğu gibi Yüzüklerin Efendisi tavsiye ediyorum fakat bitter çikolata da bence güzel gidebilirBu konu altından makineli/makinesiz beğendiğiniz/beğenmediğiniz kahveleri yapılışlarını, tatlarını ve kahvelerle ilgili düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Bilenler fikir alışverişinde bulunur, bilmeyenler de öğrenmiş olur.
Filtre kahve makinam vardi ondan her gun Jacobs sade filtre kahve icerdim, maalesef artık yok.
Marketlerde satılan Nescafe Classic paketi ve süt tozu paketiyle kupaya sıcak su koyup iciyorum, klasik ve pratik, tadı fena değil.
Filtre kahveyi sade icmek istemeyenler soya sütü ilave edebilir.
Ayrıca sütlü kahve içilecekse sindirim açısından laktozsuz süt içilmesi taraftarıyım.
Bir ara makineden basar basar şunu çok icerdim, acayip sarıyor; sıcak Espresso shot, üzerine sıcak Cappucino dökün, karıştırmayın, Espresso altta kalmalı, üzerine 2 küp buz atın.
Müthiş oluyor, sıcak-soğuk karisimiyla ve Cappucino'nun bıraktığı "kadife" tatla diliniz, damağınız bayram edecek.
Benimkiler klasik genelde, çokta farklı kahveler denemedim, dışarıda kahveciye gidersem de genelde tatlı kahveler tüketiyorum; Mocha, White Chocolate Mocha, Macchiato... Ekstra cikolata, karamel sosu veya şurubu arttırıyorum.
Zaten tatlılar daha da tatlı oluyor böylelikle. Güzel bir munchies...
Laktoz intoleransım olduğu için de normal süt yerine ekstra ücretini vererek laktozsuz süt koyduruyorum.
Latte'de bile normal süt yerine herkese laktozsuz tavsiye ederim, sindirimi daha kolay oluyor, siskinlik, gaz, karın ağrısı gibi sorunlarda yapmıyor böylelikle.
Kahve ile ilgili kullandiginiz malzemelerden, araç gereçten tut her türlü tavsiyelerinizi; kendi bulduğunuz tariflerinizi de yazabilirsiniz. Yanında ne gider/ne gitmez, püf noktaları vs. bunları da paylaşabilirsiniz.
Deneyimlerinizi ve tarifleri paylaşırken fotoğraflar da atabilirsiniz.
Cold Brew Kahve tarifi
Konu disi: Daha scenes from a memory inceleyecegim ama yaptigim ise bak, cunku asiri usengecim, bari ben yazmadan dinleyin bir tur, hikaye muq. Inceleme gelince bir de onun ustune dinleyin. Neyse tarife baslayalim :D. Oncelikle kullanacagimiz kahvenin yumusak orta arasi sertlikte bir kahve...
Ben kahveme fazla para veren bir insan değilim çünkü ucuza da çok güzel kahveler var.
Migros'un kendi kolombiyan filtre kahvesini ve File'nin Special Blend yazılı muhtemelen her şeyin karıştırılması olan kahvesini ve bunların yokluğunda ise Jacops Selection tavsiye ederim ve attığım linkdeki kahve de öyle yapıldı.
Parayı kırdıysanız Mehmet Efendi Colombian favorim.
Aynı ürün evet.Hocam bu ürünle aynı değil mi? Alacağımda denemek istiyorum.
![]()
Tchibo Privat Kaffee Latin Grande Çekirdek Kahve 500 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tchibo Privat Kaffee Latin Grande Çekirdek Kahve 500 g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Granül kahve kullanmayın, çok ciddi kanserojendir.
Reklam olur mu bilemiyorum ama dolap uygulamasında çok ucuza kahve filtre kahve makinaları var. Eşim aldı yakın zamanda okulda kullanmak için. 200 tl olması lazım, altında cam demliği de var ve kalitesiz durmuyor.
Eğer biraz daha bütçeniz varsa uyguna espresso makineleri de var. 1kg çekirdek kahve fiyatı 250-300 bandında. Tabi çok kavrulmuş olanlar bunlar. yumuşak içime sahip biraz daha kaliteli, lezzetli çekirdekler 600'e kadar çıkıyor. Siz sütle içeceğiniz için çekirdek kalitesi çok çok önemli değil.
1kg Ucuz çekirdek+iş gören bir makine+süt+belki şurup= Yüzlerce Starbucks100 tl lik kahvesi ya da Espresso Lab(Marka isimlerini öylesine verdim)
Reklam olur mu bilemiyorum ama dolap uygulamasında çok ucuza kahve filtre kahve makinaları var. Eşim aldı yakın zamanda okulda kullanmak için. 200 tl olması lazım, altında cam demliği de var ve kalitesiz durmuyor.
Eğer biraz daha bütçeniz varsa uyguna espresso makineleri de var. 1kg çekirdek kahve fiyatı 250-300 bandında. Tabi çok kavrulmuş olanlar bunlar. yumuşak içime sahip biraz daha kaliteli, lezzetli çekirdekler 600'e kadar çıkıyor. Siz sütle içeceğiniz için çekirdek kalitesi çok çok önemli değil.
1kg Ucuz çekirdek+iş gören bir makine+süt+belki şurup= Yüzlerce Starbucks100 tl lik kahvesi ya da Espresso Lab(Marka isimlerini öylesine verdim)
Son düzenleme:
Önemli bir konu, değinmeniz iyi olmuş. Granül kahve için nescafe olarak bilinen hazır kahve çeşitleri diyebiliriz. Ayrıca süt tozu denen lanetten uzak durun. Bu bir zararlı ise süt dozu bir o kadar daha zararlı.Granül kahve kullanmayın, çok ciddi kanserojendir.
Nestle marka hiç bir şey tüketmeyerek Dünyaya daha faydalı bir insan da olabilirsiniz.Önemli bir konu, değinmeniz iyi olmuş. Granül kahve için nescafe olarak bilinen hazır kahve çeşitleri diyebiliriz. Ayrıca süt tozu denen lanetten uzak durun. Bu bir zararlı ise süt dozu bir o kadar daha zararlı.
- Makaleler
- 1
Kahve kültürüm yok.
Nescafe ve Türk kahvesi içip geçiyorum.
Nescafe'nin pakette sattığı kırmızı renkli ikisi bir arada ürününün aromasını beğeniyorum.
Belki french press denerim bir ara.
Nescafe ve Türk kahvesi içip geçiyorum.
Nescafe'nin pakette sattığı kırmızı renkli ikisi bir arada ürününün aromasını beğeniyorum.
Belki french press denerim bir ara.