Kahve Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kahve techolay
Normal granül kahvelere oranla uykuyu açıyor mu? French press yeni sipariş ettim, birkaç güne filtre kahveye geçeceğim.

Ben çok etkisini göremedim ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Sert bir kahve istiyorsanız americano tercih edebilirsiniz.

Burada sam hocanın güzel bir kahve videosu var tavsiye ederim.

Sam çeviköz'ün kahve yapımı videoları için;

Bunlar işinize yarayacaktır hocam.

Normal granül kahvelere oranla uykuyu açıyor mu? French press yeni sipariş ettim, birkaç güne filtre kahveye geçeceğim.
Bunu daha çok kahvenin kafein oranı belirliyor. Kahvenin türüne, markasına ve hazırlama şekline göre değişir. Espresso ve Americano yüksek kafeinli kahveler; tat olarak sert ve acı, zınk diye ayaklandırmak dışında olayları yok. Bu arada çoğu kahve de Espresso bazlı, Latte dahil.
Filtre kahve tavsiyemdir daha ''soft'' oluyor, makine de varsa rahat rahat güzel bir kahve içersiniz.

Makine olarak ben Kiwi kullanıyordum, çok da kaliteli olduğu söylenemez ama iş görür:

Espresso ve Americano yüksek kafeinli kahveler; tat olarak sert ve acı, zınk diye ayaklandırmak dışında olayları yok.
Tam aradığım şey aslında. Dershaneye gitmeden önce bir kupa çakıp az da olsa açılmak. Sektöre daha yeni giriyorum, deneyeceğim hepsini.

Deneyeceğim hocam.
French press'im yok maalesef. Önerdiğiniz bütçe dostu bir tane varsa bakabilirim.
Yok hocam ya, son yıllarda hep o termosu kullanıyorum. Önemli de değil zaten isterseniz tülbentle süzün kahvenizi

Tam aradığım şey aslında. Dershaneye gitmeden önce bir kupa çakıp az da olsa açılmak. Sektöre daha yeni giriyorum, deneyeceğim hepsini.
Kulübe hoş geldin.

Yok hocam ya, son yıllarda hep o termosu kullanıyorum. Önemli de değil zaten isterseniz tülbentle süzün kahvenizi
Dantelle süzeyim hocam. Mantıklı ama olur mu olur, al sana bütçe dostu xD.

Makine yok hocam. French press var ama.
Privat kaffee Latin Grand'e yi aldım.

Dantelle süzeyim hocam. Mantıklı ama olur mu olur, al sana bütçe dostu xD.
Hocam tek bi dert var o da yagi da kahveyi de alabilmek, tek vazifesi suzmek. Metal suzgeclerle de olur yeter ki tozu gitmeye kahveye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…