Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Operatörden statik IP hizmeti almadıysanız kalıcı IP adresiniz diye bir şey olmaz. Modemi kapatıp açınca IP adresi değişir.
Operatörden statik IP hizmeti almadıysanız kalıcı IP adresiniz diye bir şey olmaz. Modemi kapatıp açınca IP adresi değişir.
Modem açıp kapatınca IP her zaman değişmeyebiliyor, kullanılan ISP ile alakalı bir durum. Son 10 yıldan fazladır Turksat Kablonet kullanıyorum ve sabit IP hizmeti almıyorum. Modemi açıp kapatınca ya da elektrik kesilince vs IP değişmiyor genellikle, çok nadiren değişiyor. Müşeteri hizmetlerini aramam gerekmişti birden fazla kere IP değiştirebilmek için.Operatörden statik IP hizmeti almadıysanız kalıcı IP adresiniz diye bir şey olmaz. Modemi kapatıp açınca IP adresi değişir.
Doğru çünkü IPv4 adresleri tükendi. Öte yandan sabit IP istiyorsa statik IP alması gerçekliği değişmiyor.Modem açıp kapatınca IP her zaman değişmeyebiliyor, kullanılan ISP ile alakalı bir durum. Son 10 yıldan fazladır Turksat Kablonet kullanıyorum ve sabit IP hizmeti almıyorum. Modemi açıp kapatınca ya da elektrik kesilince vs IP değişmiyor genellikle, çok nadiren değişiyor. Müşeteri hizmetlerini aramam gerekmişti birden fazla kere IP değiştirebilmek için.
Evet pandemi zamanı kız arkadaşımın evinde almak zorunda kalmıştık, statik IP evden çalışma için sabit IP gerektiği için.Doğru çünkü IPv4 adresleri tükendi. Öte yandan sabit IP istiyorsa statik IP alması gerçekliği değişmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-