Gürsel KILAVUZ

Başarılı
Arkadaşlar aşağıdaki modellerden birini almak istiyorum ancak gerçekten kamera konusunda hangisi en başarılı onu bilmek istiyorum. Diğer bir konu ise fiyatlar bayağı tuzlu eğer yurt dışı olup kayıt yapılabilir olanlar hangileri acaba?

1- Honor Magic 6 Pro

2- Vivo X100 Ultra

3- Mİ 14 Ultra

4- S24 Ultra

Arayüz için S24 Ultra. Eğer arayüz sıkıntı değil diyorsan Xiaomi 14 ultra. 14 ultranın kamerası güzel.

Neden s24 ultra hocam ?

X100 Ultra ya da S24 Ultra. Ama su an S24 serisine server kaydi atamiyorsunuz.
X100 un kamerası hepsinden iyi gibi duruyor ancak kayıt yapılabiliyor mu acaba yurtdışı olanlara ?

Arayüz için S24 Ultra. Eğer arayüz sıkıntı değil diyorsan Xiaomi 14 ultra. 14 ultranın kamerası güzel.
Xiaomi 14 ultra çok iyi ve kayıt yapılıyor ama magic pro ve x100 un kamerası daha iyi sanki ?

X100'un kamerası hepsinden iyi gibi duruyor ancak kayıt yapılabiliyor mu acaba yurt dışı olanlara?
Vivo'lara kayit yapilamiyor diye biliyorum. Fiziki SIM + eSIM seklinde 8 ay kullanabiliyorsunuz. S24'lerin server'larini acarlarsa suresiz kullanabilirsiniz.

Ayrica X100 Ultra sadece Cin'e sunuldu, Turkiye'den dusunurseniz X100 Pro var.

Neden s24 ultra hocam ?

X100 un kamerası hepsinden iyi gibi duruyor ancak kayıt yapılabiliyor mu acaba yurtdışı olanlara ?

Xiaomi 14 ultra çok iyi ve kayıt yapılıyor ama magic pro ve x100 un kamerası daha iyi sanki ?
Xiaomi renkleri birbirine karıştırıyor yüksek zoomlarda.

Bana kalırsa hepsinden iyi çekim yapıyor. Arayüzü de gayet iyi.