Pro mod bakımından 11T derim. Sensor daha fazla veri ve işleme esnekliği sunar. OIS cok mu onemli? Gece ağırlıklı cekimler icin onemli ama 7 stop civari IBIS olmadıktan sonra şahane fark olmaz.

F4'te Sony IMX686 Exmor RS sensör var mış sanırsam. Mi 11T'yi bulamadım.

1/2" OmniVision OV64B.

Pro mod bakımından 11t derim. Sensor daha fazla veri ve işleme esnekliği sunar. OIS cok mu onemli? Gece ağırlıklı cekimler icin onemli ama 7 stop civari ıbıs olmadıktan sonra şahane fark olmaz.

Normal günlük fotoğraflar için hangisi daha iyi peki? Terimlerden pek anlamıyorum. Mesela deniz, gökyüzü, manzara tarzı çekimlerde hangisi daha başarılı olur?

Normal günlük fotoğraflar için hangisi daha iyi peki? Terimlerden pek anlamıyorum. Mesela deniz, gökyüzü, manzara tarzı çekimlerde hangisi daha başarılı olur?

Mi 11T daha iyi olur gündüz koşullarında. Yani ne olursa olsun şahsen POCO'yu kamera olarak tercih edebileceğin son telefonlar.

11t. Bak, bir de ona Google camera kurarsan mis gibi akar.

Kardeşime 11t yi verip F4'ü kendime almıştım. Döve döve alma zamanı gelmiş demek ki.

Mi 11t daha iyi olur gündüz koşullarında. Yani ne olursa olsun şahsen POCO'yu kamera olarak tercih edilecek son telefonlar.

Katılıyorum, F/P telefonlar sonuçta. Açıkçası çok fotoğraf çekmiyorum, hatta hiç denilebilir. Merak ettiğimden dolayı bu konuyu açtım.