Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam şimdi anladım bunları neden seçmekte zorladığını. O zaman tablo yapalım. Hem senin için daha iyi olur.
-S21 FE günümüzde oyun odaklı bir telefon değil, günlük kullanımda ortalama kamerası hala iyi ve ince bir telefon.
-S20 FE günümüzde 2.elde alınacak bir telefon. Bu seçenekler arasında S21 FE daha yeni olduğundan onu almalısın.
-X6 Pro oyun oynayanlar dışında günlük kullanımda uzak durulması gereken bir telefon.
-A34 diğer seçenekler arasında tercih edilmemesi gereken bir telefon.
Senin için S21 FE yi öneririm bu seçenekler arasında. Batarya iyi değil ama diğer seçenekler arasında daha mantıklı olanı o.
Ama dersen batarya daha iyi olsun, eski olması sorun değilse S20 FE alınabilinir.
X6 Pro günlük kullanıcıya hitap etmeyen bir telefon almayın.

A26, A36, A16 gibi değil ama değil mi? S21 FE kullanım anlamında onlardan iyidir yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
A26, A36, A16 gibi değil ama değil mi? S21 FE kullanım anlamında onlardan iyidir yani.

Tabii ki. Dediğiniz telefonlar a serisine göre yazılımları. Yani s serisiyle bir değil yazılımları.
Son kez toparlarsam, batarya 3 4 saati çıkarsa bile okeyim kamerası vs çok iyi olsun dersen S21 FE.
Sadece batarya iyi olsun dersen S20 FE.
Eğer kararın S21 FE olursa son güncellemesi One UI 8 gelince yapma. Bootloader kilidi kalkıyor önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamıyorsanız Honor 400 öneririm. Kamerası gayet iyidir, ihtiyacınızı karşılar. Samsung A serisi orta segment Exynoslu cihazlar hem batarya, hem ısınma yönetimi kötü. Ekran, hızlı şarj ve kuru içeriği tarafında da eksikleri var. FE cihazları S serisi olarak görmemek lazım, netice kısıtlanmış oluyor. S21 FE ise artık eskidi, batarya ve ısınma sorunu herkesin malumu olan ve tercih edilebilirliği olmayan bir cihaz.

Oyun oynamıyorsanız Honor 400 öneririm. Kamerası gayet iyidir, ihtiyacınızı karşılar. Samsung'a serisi orta segment Exynos'lu cihazlar hem batarya, hem ısınma yönetimi kötü. Ekran, hızlı şarj ve kuru içeriği tarafında da eksikleri var. FE cihazları s serisi olarak görmemek lazım, netice kısıtlanmış oluyor. S21 FE ise artık eskidi, batarya ve ısınma sorunu herkesin malumu olan ve tercih edilebilirliği olmayan bir cihaz.

Kendisi açıkladı. Bunlardan birini seçecek.

Yok başka seçenek yok ben oyun oynamıyorum sadece S21 FE S20 FE X6 Pro ve A34 bunlardan birini seçmem gerek almıyorum elinde bu var verecek kişinin hediye gibi bir şey 4'ünden birini seçmem gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.