Detaylar
Kim cevapladı?gurkank 1
Uzman
Vodafone kullanıyorum.Paycell kullanıyorum ben. Spotify'ı ve Netflix'i yarı fiyatına aldım daha yeni, buna YouTube gibi bir sürü uygulama falan da dahil. Para harcadıkça puan birikiyor, onlarla da internet alıyorum lazım oldukça.
Ben de Vodafone kullanıyorum hocam, onunla alakası yok ki. İnternet alıyorum dediğim kısıma diyorsan da Vodafone destekliyor onu.
gurkank 1
Uzman
Ben de Vodafone kullanıyorum hocam, onunla alakası yok ki. İnternet alıyorum dediğim kısma diyorsan da Vodafone destekliyor onu.
Anladım hocam pardon. Paycell'e bakayım o zaman, teşekkürler.
Andrea Kimi Antonelli 80
Yetkin
Selam. Uzun zamandır Nays kart kullanıyordum fakat kapandı ve başka bir uygulama içine geçti. Ek olarak kampanyaları falan da durdurdular sanırım. Spotify, Netflix gibi platformlarda kampanya yapan bildiğiniz kartlar var mıdır?
Tami ya da Paycell.
Selam. Uzun zamandır Nays kart kullanıyordum fakat kapandı ve başka bir uygulama içine geçti. Ek olarak kampanyaları falan da durdurdular sanırım. Spotify, Netflix gibi platformlarda kampanya yapan bildiğiniz kartlar var mıdır?
Yaşınız yetiyorsa ön ödemeli aramıyon hocam on Mobile geçiş yapın.
gurkank 1
Uzman
Yaşım yetiyor onla ilgili sorun yok fakat bir bankaya üye olmak istemiyorum.Yaşınız yetiyorsa ön ödemeli aramıyon hocam on Mobile geçiş yapın.
Yaşım yetiyor onunla ilgili sorun yok fakat bir bankaya üye olmak istemiyorum.
Siz bilirsiniz ama bir zararı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta ön ödemeliler de aynı bilgileri istiyor.