Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
İyi sosyaller. Önceden müzik konulu birkaç shorts yayınlamıştım ancak bu konudan vazgeçince tüm içerikleri kaldırmıştım. İleride farklı bir konuda video yüklemeyi düşünüyorum kanala ama önceden yüklediğim videoya göre kanalın algoritması yapılmış olduğundan muhtemelen izlenme kazanma açısından epey zorlaştıracak. Bu bakımdan yeni bir kanal mı açmak gerek illahi yoksa tüm videoları silmek yeterli mi onu sormak istedim.

İyi sosyaller. Önceden müzik konulu birkaç shorts yayınlamıştım ancak bu konudan vazgeçince tüm içerikleri kaldırmıştım. İleride farklı bir konuda video yüklemeyi düşünüyorum kanala ama önceden yüklediğim videoya göre kanalın algoritması yapılmış olduğundan muhtemelen izlenme kazanma açısından epey zorlaştıracak. Bu bakımdan yeni bir kanal mı açmak gerek illahi yoksa tüm videoları silmek yeterli mi onu sormak istedim.
Yeni kanal açmak gerekiyor diye biliyorum.

Silmek yeterli olmayabilir zira YouTube algoritması farklıdır, bina inşaası gibi düşünün; hastane yapmak için bina inşaa ettiniz, sonradan vazgeçtiniz ve binayı bir ev gibi dizayn ettiniz, ama temelde koridorlar vs bir eve uygun olmayan biçimde.

Silmenin yararı olacağını sanmıyorum.
İçeriğiniz boşa gitmesin istiyorsanız sildikten sonra biraz bekleyip yeni kanalınıza yükleyebilirsiniz.

Onun dışında 2013'den beri Youtube ile uğraşıyorum Youtube algoritmasını son zamanlarda rastgelelik üzerine kurdular diye düşünüyorum. O yüzden hiç korkunuz olmasın izlenme kazanmak zor olucak vs. diye. Algoritması bozulmuş kanaldan kesinlikle daha kolay olur.