RockyHighway79
Üstün
"OneSpeed" veya "1Speed"Genel isim lazım hocam, yarış oyunu videoları, simülasyon oyunları, oyun modlama, bazen belki ürün incelemeleri falan da yapabilirim.
"OneSpeed" veya "1Speed"Genel isim lazım hocam, yarış oyunu videoları, simülasyon oyunları, oyun modlama, bazen belki ürün incelemeleri falan da yapabilirim.
OneSpeed iyi de, isim alınmış. Özgün bir şey lazım.
Hoca İMPARATOR GAMING koy geç yav. (!)OneSpeed iyi de, isim alınmış. Özgün bir şey lazım.
Güzel olsun istiyorum ileride büyüteceğim bir kanal olmalı.
Güzel olsun istiyorum ileride büyüteceğim bir kanal olmalı.
Dalga amaçlı yazdım hocam, yalnız isim olarak kısaltılması kolay ve akılda kalıcı bir şey seçmenizi öneririm.
Aynı mail üzerine yeni kanal açınca uyarılar yeni kanal için de geçerli olduğu hakkında birisinin konuşmasını dinlemiştim. Farklı mail üzerine yeni kanal açmanız daha sağlıklı olur.eskiden 1 kere uyarı yedi kanal o yüzden yeni kanaldan başlamak gibi bir düşüncem var. Telif hakkından veya topluluk kurallarından bir kere uyarı yersem itirazı da zor olur.
Yönetebilecek vaktin olduğu sürece daha fazla kitle çekmene faydası olur. Negatif bir etkisi olacağını düşünmüyorum.Ayrıca bir de bazı içerikler için Instagram hesabı açmam iyi mi olur yoksa gereksiz mi?
Haftada bir gün düzenli olarak video atarım tutar mı?Yönetebilecek vaktin olduğu sürece daha fazla kitle çekmene faydası olur. Negatif bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
Çok fazla parametre var ancak insanları izlemeye teşvik edecek veya fikir belirtmesini sağlayacak videolar atabilirsen hem YouTube'a kitle çekmede faydalı olur hem de etkileşim alacağın için içeriklerin insanların önüne daha fazla düşer veya başka bir tabirler içeriklerin tutar.Haftada bir gün düzenli olarak video atarım tutar mı?