3586

Uzman
Makaleler
33
Kendime YouTube kanalı açacağım ancak şu an hesap için yapacağım detayları tam belirleyemedim.

Kanal ismi gameparator olarak karar verdim. Kanalımda Need for Speed'in birçok farklı serisi, Euro Truck Simulator 2, Dirt 4 ve bazen diğer oyunlar hakkında gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum.

Sizce kanalımın açıklaması nasıl olmalı?

Abone arttırmak ve izlenmek için neler yapmalıyım?

Nasıl bir logo tasarlamalıyım?

Kendime YouTube kanalı açacağım ancak şu an hesap için yapacağım detayları tam belirleyemedim.

Kanal ismi gameparator olarak karar verdim. Kanalımda Need for Speed'in birçok farklı serisi, Euro Truck Simulator 2, Dirt 4 ve bazen diğer oyunlar hakkında gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum.

Sizce kanalımın açıklaması nasıl olmalı?

Abone arttırmak ve izlenmek için neler yapmalıyım?

Nasıl bir logo tasarlamalıyım?
Oyun videolarının modası eskidi önce bunu bil. Güzel videolar yaparsan tutar videolar.(belki)
Birde ETS2 videolarını güzel olursa ben izlerim.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla daha çok araba simülasyonu tarzı oyunlar hakkında içerik üreteceksiniz. Dolayısıyla kanalınızın adını da genel olarak oyun içeriklerini takip eden kullanıcıları ilgilendirmesindense, hedef kitlenize uygun bir isim seçerek başlayabilirsiniz.

Ardından logo da tabii ki gene böyle bir amaca hizmet etmeli.

Anladığım kadarıyla daha çok araba simülasyonu tarzı oyunlar hakkında içerik üreteceksiniz. Dolayısıyla kanalınızın adını da genel olarak oyun içeriklerini takip eden kullanıcıları ilgilendirmesindense, hedef kitlenize uygun bir isim seçerek başlayabilirsiniz.

Ardından logo da tabii ki gene böyle bir amaca hizmet etmeli.
Nasıl bir isim iyi olabilir diyeceğim de, geçen buradan isim önerisi aldım hemen biri gıcıklık olsun diye o isimle hesap açmış o yüzden hesap ismini burada konuşmayacağım.

Hesabın ismini şu an Gameparator, iyi bir isim mi sizce?

Oyun videolarının modası eskidi önce bunu bil. Güzel videolar yaparsan tutar videolar.(belki)
Hangi tip videolar tutar? Ayrıca bazen Windows üzerinden oyun modlama, yama kurma gibi içerikler de üretebilirim.

Abone ve izlenme için ne popülerse onu yapacaksın. Thumbnail çok önemli.
Thumbnail halledir de, içerik önemli. hazırda duran 80 abonesi olan kanalım ile başlamak istiyorum fakat eskiden 1 kere uyarı yedi kanal o yüzden yeni kanaldan başlamak gibi bir düşüncem var. Telif hakkından veya topluluk kurallarından bir kere uyarı yersem itirazı da zor olur.

Thumbnail halledir de, içerik önemli. hazırda duran 80 abonesi olan kanalım ile başlamak istiyorum fakat eskiden 1 kere uyarı yedi kanal o yüzden yeni kanaldan başlamak gibi bir düşüncem var. Telif hakkından veya topluluk kurallarından bir kere uyarı yersem itirazı da zor olur.
Thumbnail işinin o kadar kolay olacağını düşünmüyorum. Adobe Photoshop'u iyi bilmek gerekiyor. Ayrıca, yeni bir kanal açmalısın. Bir kere kanal telif yedi mi, geri toparlamak çok zor olabiliyor. Ben kendi kanalımda da bir kere telif yemiştim. Telif yemeden önce attığım videolara göre, telif yedikten sonra video izlenmeleri ciddi şekilde düştü ve bir daha eski seviyeye çıkaramadım.