Ben hiç FiveM oynamadım ama sunuculara girerken bilgisayarı virüs kapan kişiler gördüm. Eğer Rockstar çatısı altında oyuna entegre gelirse en azından bu tarz olayların önüne geçilmiş olur gibi.

Hocam, FiveM virüs muhabbeti topluluk sunucusu olan bütün oyunlar için geçerli de, whitelist kayıt alan kaliteli, kalabalık sunucularda sorun olmaz. Rockstar TR özel sunucu getirirse veya öyle alma gibi bir durum olursa oynanır. Yabancılarla zor, dil olmadan imkansız FiveM. TR server açar bizim Türkler.

600.000’ den fazla animasyon içeriyor yazıyordu yukarıda. FiveM’ de çok animasyon var. Belki de bu ekip bu yüzden bünyeye katıldı. FiveM sunucuları oyuna entegre gelmese bile çalışanların oyun üzerindeki etkisi büyük belli ki.
Mesela FiveM sunucularında bir sürü script kullanılıyor. Eminim onlardan bilgi,tecrübe, deneyim vs almışlardır veya belki de o script geliştirenleri bünyelerine katmışlardır.

Hocam, FiveM virüs muhabbeti topluluk sunucusu olan bütün oyunlar için geçerli de, whitelist kayıt alan kaliteli, kalabalık sunucularda sorun olmaz. Rockstar TR özel sunucu getirirse veya öyle alma gibi bir durum olursa oynanır. Yabancılarla zor, dil olmadan imkansız FiveM. TR server açar bizim Türkler.
Oyuna Türkçe getirmiyorlar, kendilerince bir sebebi olabilir GTA5 zamanı ARAL game ile yaşanan anlaşmazlık sonrası güven problemi gibi. Özel sunucu için TR’den güvenilir kitlesi büyük bir yayıncı iletişime geçip başarabilirse TR sunucusu ayarlanabilir ama bence.

Mesela FiveM sunucularında bir sürü script kullanılıyor. Eminim onlardan bilgi,tecrübe, deneyim vs almışlardır veya belki de o script geliştirenleri bünyelerine katmışlardır.
Aynen öyle. Sadece su fiziği için bile bir sürü kişi alıp kaç bin dolar masraf etmişler. Suya bu kadar önem veren NPC ve karakterlere daha çok uğraşmıştır.

Oyuna Türkçe getirmiyorlar, kendilerince bir sebebi olabilir GTA 5 zamanı ARAL Game ile yaşanan anlaşmazlık sonrası güven problemi gibi. Özel sunu için TR'den güvenilir kitlesi büyük bir yayıncı iletişime geçip başarabilirse TR sunucusu ayarlanabilir ama bence.

Elraen var, eightborn RP falan kalabalık çok TR sunucu var.

Elraen var, eightborn RP falan kalabalık çok TR sunucu var.
Yaparsa Elraen yapabilir, Belki Burak Oyunda yapabilir o fazla içerik yapıyor. Yayıncılarıda çok takip etmediğimden bilemiyorum tam. Veya herkesin ortak emek verdiği ortak bir sunucu yapılır atıyorum. Enis Kirazoğlu falan filan dahil olur.

Yaparsa Elraen yapabilir, belki Burak Oyunda yapabilir o fazla içerik yapıyor. Yayıncıları da çok takip etmediğimden bilemiyorum tam. Veya herkesin ortak emek verdiği ortak bir sunucu yapılır atıyorum. Enis Kirazoğlu falan filan dahil olur.

Burak oyunda izlenmiyor ki çok, onun kitlesi öldü bence. Elraen yapar bence tek, veya Jahrein.

@shruux gerçi elraen de yayın açmıyor, yapmaz. :hehehe:

Jahrein genel olarak problemli bence çok fazla dava işleri oluyor sürekli birisiyle didişiyor. O nedenle bilmiyorum.

Aynen ama globale seslenme konusunda iyi, genel olarak dedim bir kampanya bir şey başlatırsa bunlar yapar böyle durumlarda. Rockstar'ın TR'yi çok iplediğini sanmıyorum ya ben, bir Türkçe dublaj şu oyuna ne güzel olurdu ya. Şu eski komik Amerikan filmleri vardı hocam komik dublajlı onlar gibi konuşsalar falan hikayeyi oynarken biterdim ya.

Burak oyunda izlenmiyor ki çok, onun kitlesi öldü bence. Elraen yapar bence tek, veya Jahrein.

@shruux gerçi elraen de yayın açmıyor, yapmaz. :hehehe:
Rockstar’ ın ne istediğine bağlı. Güvenilir birini arıyor mu yoksa herkese açma izni verir mi bilmiyoruz. Belki de oyuna entegre gelmez hiç, gelirse ben Rockstar’ın mod yaptıracağını sanmıyorum. FiveM sunucuları mod dolu oluyor sonuçta. Aynı zamanda GTA 6 ilk duyurulduğu dönem yabancı yayıncılar sunucu kurucaz insanlar buradan para kazanacak falan diyordu. Belkide bir şey biliyorlar diyeceğim ama Rockstar’ın o kadar erken bir bilgi yaydığını sanmıyorum. Online kısmı çok muamma şu an