Rockstar'ın ne istediğine bağlı. Güvenilir birini arıyor mu yoksa herkese açma izni verir mi bilmiyoruz. Belki de oyuna entegre gelmez hiç, gelirse ben Rockstar'ın mod yaptıracağını sanmıyorum. FiveM sunucuları mod dolu oluyor sonuçta. Aynı zamanda GTA 6 ilk duyurulduğu dönem yabancı yayıncılar sunucu kuracağız insanlar buradan para kazanacak falan diyordu. Belkide bir şey biliyorlar diyeceğim ama Rockstar'ın o kadar erken bir bilgi yaydığını sanmıyorum. Online kısmı çok muamma şu an

Online geldikten bir 1-2 yıl sonra falan anca gelir FiveM, o da anlaşma varsa. :hehehe:

Aynen ama globale seslenme konusunda iyi, genel olarak dedim bir kampanya bir şey başlatırsa bunlar yapar böyle durumlarda. Rockstar'ın TR'yi çok iplediğini sanmıyorum ya ben, bir Türkçe dublaj şu oyuna ne güzel olurdu ya. Şu eski komik Amerikan filmleri vardı hocam komik dublajlı onlar gibi konuşsalar falan hikayeyi oynarken biterdim ya.
Dün yayınlanan videoyu Türkçe dublajlı olarakta izledim inanılmaz garip geliyor. Sanki hafta sonu televizyonda yayınlanan kovboy filmleri gibi. Garip gelmesinden dolayı ben yine ingilizce oynardım muhtemelen ambiyansı bozmamak için :D

Online geldikten bir 1-2 yıl sonra falan anca gelir FiveM, o da anlaşma varsa. :hehehe:
Oyunda içerik, etkileşim çok fazla. Bunu düz online moda uyarlamak bile emek ister. Her şey online da mükemmel çalışmayabiliyor. Bir şeyleri değiştirip çıkarmak zorunda kalabilirler online’da. Önce bir online gelsinde gerisi sonra gelir. Ben online kısmıda çok merak ediyorum. GTA 5 de eklenmedik şey kalmadı çünkü. Mesela işletmelerin hepsi yine olacak mı yoksa yavaş yavaş mı eklenecekler, yeni tür işletmeler gelecek mi ne tarzda olacaklar gibi gibi. Ben onlara çok vakit harcıyordum tamamen keyfi olarak. O şekilde emek verip sonra ev araba falan almak keyifli oluyordu.

Dün yayınlanan videoyu Türkçe dublajlı olarak da izledim inanılmaz garip geliyor. Sanki hafta sonu televizyonda yayınlanan kovboy filmleri gibi. Garip gelmesinden dolayı ben yine İngilizce oynardım muhtemelen ambiyansı bozmamak için :D

Hocam TR dublajı iyi yaptığında harbiden güzel oluyor ben TLOU serisinde anladım bunu ilk defa bu arada oynadım hatırladığım kadarıyla, bir TR dublajlı oyun o da TLOU. Cidden iyi oluyor ama ses sanatçılarınında etkisi var. mesela şu siyahilerin konuşması falan o eski komik siyahi Amerikan TR dublajlı filmlerdeki gibi olsa, fena sarardı ya. komik olurdu zevk de alırdım ama nerdee, adamlar daha TR alt yazı bile koymamış. TR yama yapacaklar da onu koyacağız da öyle oynayacağız bir de alttaki yazıyı takip edeceğiz oyun oynarken. Ölme eşeğin ölme.

Zaten dublaja gerek yok altyazı olsa yeterdi
İngilizce bilmeyenler için çok lazım bir şey gerçekten. Konuşulanları anlamayınca hikayede ne olup bitiyor anlaşılmıyor. İnsan sonra ben niye buraya geldim ne yapacağım falan diyor. 2026’ da çeviri yapmak zor olmasa gerek aslında. 2013 de GTA 5 oynarken hiçbir şey anlamadan dümdüz oynamıştım mesela oyunun hikayesinin ne ile ilgili olduğunu falan çok sonra öğrendim :D

Hocam TR dublajı iyi yaptığında harbiden güzel oluyor ben TLOU serisinde anladım bunu ilk defa bu arada oynadım hatırladığım kadarıyla, bir TR dublajlı oyun o da TLOU. Cidden iyi oluyor ama ses sanatçılarınında etkisi var. mesela şu siyahilerin konuşması falan o eski komik siyahi Amerikan TR dublajlı filmlerdeki gibi olsa, fena sarardı ya. komik olurdu zevk de alırdım ama nerdee, adamlar daha TR alt yazı bile koymamış. TR yama yapacaklar da onu koyacağız da öyle oynayacağız bir de alttaki yazıyı takip edeceğiz oyun oynarken. Ölme eşeğin ölme.
Sony’nin oyunlarında Türkçe dublaj gerçekten hiç sırıtmıyor nasıl yapıyorlarsa. O konuda çok iyiler gerçekten. Hani karaktere uygun sesi buluyorlar sanki direkt. çevirileride güzel öyle kovboy filmlerindeki gibi çevirmiyorlar küfürleri falan.