Zaten temelli Apple Music kullanıcısı idim aslında. Spotify’a Apple Music'in bugları sebebi ile kısa süreliğine Spotify kullanmaya başlamıştım, bu da tekrar dönmek için bahane oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay ne?
3. sayfa olduğunu şimdi fark ettim :D bayağı saçma bir sebep kapanacağını sanmam. Umarım kapanmaz :D

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Söylentilere göre Spotify dijital platformu kapanacak şeklinde bazı haberler dolaşıyor. Sizce bunun doğru olma olasılığı ne kadar?

Çünkü:
•Bazı kaynaklarda “Evet, Spotify kapanacak” deniliyor,
•Bazı haberlerde ise “Hayır, sadece bazı ülkelere erişim engeli gelebilir” deniyor.

Bu konuda net bir bilgiye ulaşan ya da resmi bir açıklama gören var mı?
Bahanleri hazır, bizim milette sorgulamadan devletimiz yaptıysa vardır bildiği dediği için kapanabilir. Bu gidişle VPN'siz hiçbir şeye erişemeyeceğiz gibi görünüyor, tabii VPN'lerde kapanmazsa.

Bu zamana kadar tüm platformlarda yapılan paylaşımlar kullanıcı yükümlülüğünde idi. Bu iktidar, Instagram gibi bir platformu iki hafta kapalı tuttu, hatırlatayım. Spotify'e ne yaparlar siz düşünün...

Playlistlere verilen örneğin "Hz. Adem'in yasak elmayı yerken dinlediği müzikler" gibi isimlendirmelerden dolayı.
Eki Görüntüle 161731
Bunun yanında Hz. Ali, Emine Erdoğan, Ümitcan Uygun, Fethullah Gülen gibi daha birçok yaratıcı playlist ismi sebebiyle.

Hz Yusuf'un kuyuda dinledikleri 😦