Direkt bıraktım adamın ensesinde bayağı belirgin oluyor.

Burada dikitlerin etrafında oluyor çokça

Youtube videolarının bitrati zaten pek yüksek olmuyor. Bir de üstüne videonun videosu kaydedilmiş. Belki de bundan dolayıdır. Ben anlamadım ama nerede sıkıntı var.

YouTube videolarının bitrati zaten pek yüksek olmuyor. Bir de üstüne videonun videosu kaydedilmiş. Belki de bundan dolayıdır. Ben anlamadım ama nerede sıkıntı var.

Videoyu 1080p yaptığımda ekstra belirginleşiyor.

20250112_134054.webp

Videonun videosu değil direkt ana videoda da oluyor farklı bir siteden film izlerken de oluyor.

Videoyu 1080p yaptığımda ekstra belirginleşiyor.
Tam attığınız yeri buldum bende de çok hafif belli oluyor ama sizde baya fazlaymış. Siyahlar sanırsam bayağı açık gözüküyor sizin ekranda. Oyun modu vs. açık olabilir mi? Hz değerinden dolayı renk kalitesinde düşüş olabilir mi?

Monitörümde oyuncu moduna aldığım zaman attığınız kısım bende de biraz belirginleşiyor. Oyuncu modu siyahların kontrastını azaltıyor gölgelerde düşmanı görebilmek için.

Tam attığınız yeri buldum bende de çok hafif belli oluyor ama sizde bayağı fazlaymış. Siyahlar sanırsam bayağı açık gözüküyor sizin ekranda. Oyun modu vs. açık olabilir mi? Hz değerinden dolayı renk kalitesinde düşüş olabilir mi?

Monitörümde oyuncu moduna aldığım zaman attığınız kısım bende de biraz belirginleşiyor. Oyuncu modu siyahların kontrastını azaltıyor gölgelerde düşmanı görebilmek için.

Monitörü sıfırladım ve kullanıcı modunda bırakmıştım, eve gidince bakarım tekrar.

Tam attığınız yeri buldum bende de çok hafif belli oluyor ama sizde bayağı fazlaymış. Siyahlar sanırsam bayağı açık gözüküyor sizin ekranda. Oyun modu vs. açık olabilir mi? Hz değerinden dolayı renk kalitesinde düşüş olabilir mi?

Baktım diğer modlara alınca daha da belirginleşiyor aşırı fazla olması durumunda değişim veya iade yaparlar mi bilmiyorum.

Son düzenleme: