Bu videoda falan mı peki? Veya resim? Atar mısınız? Merak ettim bende de olacak mı diye.
Direkt bıraktım adamın ensesinde bayağı belirgin oluyor.
Burada dikitlerin etrafında oluyor çokça
Bu videoda falan mı peki? Veya resim? Atar mısınız? Merak ettim bende de olacak mı diye.
Direkt bıraktım adamın ensesinde bayağı belirgin oluyor.
Burada dikitlerin etrafında oluyor çokça
YouTube videolarının bitrati zaten pek yüksek olmuyor. Bir de üstüne videonun videosu kaydedilmiş. Belki de bundan dolayıdır. Ben anlamadım ama nerede sıkıntı var.
Tam attığınız yeri buldum bende de çok hafif belli oluyor ama sizde baya fazlaymış. Siyahlar sanırsam bayağı açık gözüküyor sizin ekranda. Oyun modu vs. açık olabilir mi? Hz değerinden dolayı renk kalitesinde düşüş olabilir mi?
Tam attığınız yeri buldum bende de çok hafif belli oluyor ama sizde bayağı fazlaymış. Siyahlar sanırsam bayağı açık gözüküyor sizin ekranda. Oyun modu vs. açık olabilir mi? Hz değerinden dolayı renk kalitesinde düşüş olabilir mi?
Monitörümde oyuncu moduna aldığım zaman attığınız kısım bende de biraz belirginleşiyor. Oyuncu modu siyahların kontrastını azaltıyor gölgelerde düşmanı görebilmek için.
Tam attığınız yeri buldum bende de çok hafif belli oluyor ama sizde bayağı fazlaymış. Siyahlar sanırsam bayağı açık gözüküyor sizin ekranda. Oyun modu vs. açık olabilir mi? Hz değerinden dolayı renk kalitesinde düşüş olabilir mi?
Monitörümde oyuncu moduna aldığım zaman attığınız kısım bende de biraz belirginleşiyor. Oyuncu modu siyahların kontrastını azaltıyor gölgelerde düşmanı görebilmek için.