Kararsız kalan kız ne demek istiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Saruman Paşa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kız
Hocam ne diyeyim beni seviyormusun falan dersem budala gibi olmaz mı? Sonuçta tecrübeli insanlar var burada o yüzden soruyorum.

Hocam ne diyeyim beni seviyormusun falan dersem budala gibi olmaz mı? Sonuçta tecrübeli insanlar var burada o yüzden soruyorum.
"Neden ağırdan alıyorsun?" diyebilirsin mesela. Hâl ve hareketlerinden bir anlam çıkarmaktan bence çok daha iyi bir seçenek.

Aldığın cevap tatmin etmezse iletişimini kesersin; seven insan geri döner, sevmeyen de kendi yoluna bakar.

Şimdi böyle diyince salasım geldi zaten ben aptalmıyım ki bir mesajı 3 saat bekleyip sonra da sadece beğeni emojisi alayım.
Dalga geçmiyor ilgi sömürüyor senden. Uzaklaş.
Zaten kendini beğenmiş bir tip. Haklısınız.

Güzel arkadaşım bu kızla kaç kere vakit geçirdin de kızdan hoşlandığını söylüyorsun.

Şimdi böyle diyince salasım geldi zaten ben aptalmıyım ki bir mesajı 3 saat bekleyip sonra da sadece beğeni emojisi alayım.
Sen bilirsin. Sonradan üzülmeyeceksen sıkıntı yok. Tüm ihtimalleri tüketmenin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…