Ne düşündüğü üzerine bize değil de kıza mı danışsanız? Biz nereden bilebiliriz? Biri yedekte tutuyor der, diğeri biraz çekingen galiba der, liste uzar gider. Sınırsız olasılık var. En iyisini kendisi bilir, birebir konuşun. Aklinizdaki her şeyi sorun.
Hocam ne diyeyim beni seviyormusun falan dersem budala gibi olmaz mı? Sonuçta tecrübeli insanlar var burada o yüzden soruyorum.

Hocam ne diyeyim beni seviyormusun falan dersem budala gibi olmaz mı? Sonuçta tecrübeli insanlar var burada o yüzden soruyorum.
"Neden ağırdan alıyorsun?" diyebilirsin mesela. Hâl ve hareketlerinden bir anlam çıkarmaktan bence çok daha iyi bir seçenek.

Aldığın cevap tatmin etmezse iletişimini kesersin; seven insan geri döner, sevmeyen de kendi yoluna bakar.

"Neden ağırdan alıyorsun?" diyebilirsin mesela. Hâl ve hareketlerinden bir anlam çıkarmaktan bence çok daha iyi bir seçenek.

Aldığın cevap tatmin etmezse iletişimini kesersin; seven insan geri döner, sevmeyen de kendi yoluna bakar.
Şimdi böyle diyince salasım geldi zaten ben aptalmıyım ki bir mesajı 3 saat bekleyip sonra da sadece beğeni emojisi alayım.
Dalga geçmiyor ilgi sömürüyor senden. Uzaklaş.
Zaten kendini beğenmiş bir tip. Haklısınız.