Gezegen5

Becerikli
Kurye çağır diye bir şey var mış. Ben bunu yeni öğrendim. Anladığım kadarıyla bir kargo gönderirken veya bir ürünü iade edecekseniz eve kurye çağırıp yaptırabiliyorsunuz sanırım.
Ama bu şekilde yöntemi kullanmak ne kadar gerekli yani acaba yaşlı kişilere falan hitaben mi bu özellik var yani gidip kargoya gitmekle falan uğraşmasınlar diye?

Mesela bir mağazaya atıyorum telefon veya ekran kartı falan iade edeceksiniz ve eve kurye çağırdınız. Ne yapıyor kurye yani telefonu, ekran kartını alıp gidiyor mu? Kargolama, kutuya koyma falan nasıl oluyor?

Kurye çağır diye bir şey var mış. Ben bunu yeni öğrendim. Anladığım kadarıyla bir kargo gönderirken veya bir ürünü iade edecekseniz eve kurye çağırıp yaptırabiliyorsunuz sanırım.
Ama bu şekilde yöntemi kullanmak ne kadar gerekli yani acaba yaşlı kişilere falan hitaben mi bu özellik var yani gidip kargoya gitmekle falan uğraşmasınlar diye?

Mesela bir mağazaya atıyorum telefon veya ekran kartı falan iade edeceksiniz ve eve kurye çağırdınız. Ne yapıyor kurye yani telefonu, ekran kartını alıp gidiyor mu? Kargolama, kutuya koyma falan nasıl oluyor?
Üşenenler için yapılan bir özellik. Kodu veriyorsunuz kapıda etiketi basıyor ve götürüyor. Gerekirse poşet vesaire de getiriyor etiketi basıp goturuyor yani sube evine gelmis gibi düşün.

Sadece üşenenler için demesek iyi olabilir. Çalışanlar içinde çok güzel bir özellik bazı zaman iş yerine çağırıyorsun. Gelip ürünü teslim alıp acil gitmesi gereken ürünler gönderiliyor.

Sürekli kurye talebi oluşturan biriyim, şubeler evime uzak olduğundan, ekstra bir masrafa girmek istemediğimden evden alım talebi oluşturuyorum. Kutulamayı vs. evde hallediyorum veya bana nasıl geldiyse öyle iade ediyorum. Gerekli bilgileri paketin üzerine yazmam yeterli oluyor. Yurtiçi kargo sadece sistem üzerinden bilgileri dolduruyor, diğer kargolar paket üzerindeki bilgiler ile alıp gidiyor. Benim kullanım amacım ekstra masrafa girmemek.