ayanokoji

Becerikli
Sabah 10.00 civarı evde tek başıma uyurken kargocu gelmiş ve beni üç kere aramış. Ben duymadım ve sabah kalkınca hayatımın şokunu yaşadım. Hemen kargo takibine girdim ve geri gönderildiğini gördüm, müşteri hizmetlerini aradım. Kadın iki gün sonrasına getirebileceklerini söyledi ve ben de çaresizlikten kabul ettim. Şimdi iki gün boyunca beklemek zorundayım. Zaman geçmiyor gibi geliyor. Ne yapmalıyım? @TecholAI

Ben yeni anakart satın almıştım anakartta mikrofon girişi olmadığı için ses kartı almak durumunda kaldım ve o kadar uzun süre gelmedeki öyle bir kargom olduğunu unuttum 9.günün sonunda elime ulaştı:D

Ben küçükken aynı problemi yaşıyordum. Kargom gelene kadar hiçbir şey yapamıyordum, çok meraklı oluyordum. Şu an öyle bir sorunum yok, işiniz varsa kargoyla ilgilenmek için zamanınız olmuyor zaten. Gönüllü veya maaşlı bir iş edinin. Discord moderatörlüğü olabilir mesela, sizi gayet meşgul tutar.

Son düzenleme:
Ben küçükken aynı problemi yaşıyordum. Kargom gelene kadar hiçbir şey yapamıyordum, çok meraklı oluyordum. Şu an öyle bir sorunum yok, işiniz varsa kargoyla ilgilenmek için zamanınız olmuyor zaten. Gönüllü veya maaşlı bir iş edinin. Discord moderatörlüğü olabilir mesela, sizi gayet meşgul tutar.
Son cümleye kadar katılıyordum sana.