Dün akşamdan beri karnımın sadece sağ tarafı ağrıyor, normal dururken değil de hareket ettiğim zaman daha çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bir şey var mı? Yarın hastaneye gideceğim, öneri almak için konuyu açtım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Sadece sağ tarafı ağrıyorsa ve ağrı sancılıyla apandisit olabilir, doktora gitmenizde fayda var.
Lacan 2
Üstün
- Makaleler
- 82
Bugün git. Yarın cumartesi.
Denedim fakat aynı.
Yatağa uzan, bacaklarını karnına doğru çek hafif nefesini tut. Bırak kanallar açık kalsın.
OnePC
Uzman
Doktora gitmelisiniz. Sağlık sonuçta. Ertelemeye gelmez.Dün akşamdan beri karnımın sadece sağ tarafı ağrıyor, normal dururken değil de hareket ettiğim zaman daha çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bir şey var mı? Yarın hastaneye gideceğim, öneri almak için konuyu açtım.
- Makaleler
- 10
Dün akşamdan beri karnımın sadece sağ tarafı ağrıyor, normal dururken değil de hareket ettiğim zaman daha çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bir şey var mı? Yarın hastaneye gideceğim, öneri almak için konuyu açtım.
Bastırıp bırakın eğer ciddi bir ağrı oluyor ise apandisit olabilirsiniz. Yarını veya öbürgünleri beklemeyin direkt gidin ciddi bir hastalık. Patlarsa hayatınızı kaydırabilir.Sadece sağ tarafı ağrıyorsa ve ağrı sancılıyla apandisit olabilir, doktora gitmenizde fayda var.