3707

Becerikli
Aynı il ve ilçede yaşıyoruz, 2 haftadır Instagram üzerinden takip ediyoruz. İlk mesajı nasıl almalıyım? Tanışmak ve konuşmayı ilerletmek istiyorum. Kısacası ilgisini çekmeliyim.

biz ilgi alanlarını bilmiyoruz. Limon falan mı at dememizi bekliyorsun? İlgi alanıyla ilgili bir soru sor, yürüt sohbeti oradan sonra da. Konuşmak istemiyorsa anlarsın zaten.

Olacağı varsa olur ne. Öyle saçma ismi olur. Her şey kader diyen cahiller gibi. İletişim kurup şansını deneyecek ilk konuşmadan nasıl anlasın.

Her şey kader. Kaderini de kendin çizebilirsin. Sosyal medyadan olacağı varsa da olmaz zaten. Olacağı varsa olur. Olmazsa olmaz. Belki aradığım kişi burnumun dibindeydi ama öyle olsa hissederdim herhalde. Harekete geçerdim. Olmadı. Demek ki olmayacakmış. Belki de bir gün otobüsde yer kavgası edeceğin birisi hayatın boyunca aradığın kişi oalcak.

Ciddiyim, 2 aydır bakmıyor. Neyse okulda aramız iyi :D.

Hahahah. Çok tanıdık senaryo. Diğer konudan da bakınca ezbere konuşuyor gibi olacağım ama durum şu ki seni kendine bağlama niyetinde.

Okulda aran iyiyse evde de olacak. Muhtemelen okulda sen işine yarıyorsun ki konuşuyor sninle. Eve gidince umrunda bile değilsin. Veya senden nefret ediyor ve okulda bunu belli edemediğinden evde mesajlara falan bakmıyor. Eminim bir de işi düşünce yazıyordur sana. Böyle samimi falan takılıp işini hallettiriyordur. Çok yaşadık bunları desem yeri midir?

Kendinizle oynatmayın. İyi bir kız olsa mesajlara da bakar. Demek ki değil. Yüzyüze iken onunla konuştuğunu, bir şeyler anlattığını ama onun cevap vermediğini düşünsene. Şeyimde değilsin demek değil midir bu? Evde de durum aynı.

@3707 hocam bence yazmaya değmez. Rotasını biliyorsan yüz yüze konuş.​

Hahahah. Çok tanıdık senaryo. Diğer konudan da bakınca ezbere konuşuyor gibi olacağım ama durum şu ki seni kendine bağlama niyetinde.

Okulda aran iyiyse evde de olacak. Muhtemelen okulda sen işine yarıyorsun ki konuşuyor sninle. Eve gidince umurunda bile değilsin. Veya senden nefret ediyor ve okulda bunu belli edemediğinden evde mesajlara falan bakmıyor. Eminim bir de işi düşünce yazıyordur sana. Böyle samimi falan takılıp işini hallettiriyordur. Çok yaşadık bunları desem yeri midir?

Kendinizle oynatmayın. İyi bir kız olsa mesajlara da bakar. Demek ki değil. Yüz yüze iken onunla konuştuğunu, bir şeyler anlattığını ama onun cevap vermediğini düşünsene. Şeyimde değilsin demek değil midir bu? Evde de durum aynı.

Hocam kız daha beni tanımıyor instamıda bilmiyor aramız iyi derken mutlu bakışıyoruz o ayrı. Korkmayın. Yani gidip anında çıkma etsem kabul edebilir.
Bu da bana işaret gibi şey, Instagram'dan değil, realde konuşacağım.