Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam kız daha beni tanımıyor instamıda bilmiyor aramız iyi derken mutlu bakışıyoruz o ayrı. Korkmayın. Yani gidip anında çıkma etsem kabul edebilir.
Git et o zaman. Eve gidince de yazma. Okuldaki iletişim yeter.
Silverback Gorilla
Üstün
Hayır önce arkadaş olucam 1-2 hafta aramız iyiyse çıkma ederim öyle hayallerim.Git et o zaman. Eve gidince de yazma. Okuldaki iletişim yeter.
Nasıl tanışacak o zaman. İki tarafta mal gibi beklesin mi karşı tarafı. Hiçbir zaman bir şey olmaz öyle.
Kızın ilgisi yoksa zaten hiçbir şey olmayacak.
Hiç mesaj atmadım. Kimseye sosyal medyadan ya da Discord'dan yürümedim. Hep yüzyüze konuştum. Çıktığımda oldu, ret yediğimde. Tanışmak istediğini söylersin kabul ederse görüşürsünüz bi yerde. İki taraf anlaşırsa zaten başlamış olur. Sosyal medyadan yürümeye hep yabancı oldum ben.
Son düzenleme:
Aklıma İslam ülkelerinde hükumet olanlardan sorumlu değildir bizi allah yönetiyor diyen herif geldi boyle konuşunca.Her şey kader. Kaderini de kendin çizebilirsin. Sosyal medyadan olacağı varsa da olmaz zaten. Olacağı varsa olur. Olmazsa olmaz. Belki aradığım kişi burnumun dibindeydi ama öyle olsa hissederdim herhalde. Harekete geçerdim. Olmadı. Demek ki olmayacakmış. Belki de bir gün otobüsde yer kavgası edeceğin birisi hayatın boyunca aradığın kişi oalcak.
Sa yazıp giricen.
Git ve direkt merhaba de. Henüz bir hukukunuz yok ama hâlini, hatırını sorabilirsin. Bundan bir zarar gelmeyeceği gibi daha yakın bir ilgiyi gösterir.