Kasa kablolaması iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kasa

En iyisi benimki .
Şaka maka JD'ler orada olmasa mükemmel.

Dosya Ekleri

• 17163908601716087023559412585507.webp
    391,2 KB · Görüntüleme: 75
@xalvorath çift taraflı bant veya kelepçe ile sabitlersiniz hocam.

Aklıma geldi ama ne yazık ki kablo uzunluğu olarak asla bir yerlere sabitlememe izin vermiyor. Şu an bant ile ufak şekilde birleştirdim bu şekilde yaptım ama yamuk duruyor ve anakarta baskı yapıyor.

En iyisi benimki .
şaka maka JD'ler orada olmasa mükemmel.

Hocam egzoz fan neden yok peki? Aslında uğraşsan daha iyisini yaparsın. Benim eski kasa da kablolama desteği diye bir şey yoktu bayağı uğraşıp bir şeyler yapıp temiz bir görüntü sağlamıştım.

Son düzenleme:

Hocam 4'lü fan seti aldım yoldalar gelince takacağım.

Biraz bütçe çıkar ise sleeve kablo ile daha da iyi olur hocam.

Dün SSD'leri alta atıp üstteki USB kısmını söktüm şöyle bir şey oldu;

Arka kısımda şöyle duruyor;

Hatayı beyaz kasa alarak yapmışsınız.
Siyah PSU 'nun o beyazlar içindeki görüntüsü bile sinir bozucu bence.
SSD'ler olmayınca o boş kısımda kötü bir görüntü yaratmış ama SSD'ler varkende o eşek görüntüleri daha kötü gözüküyor.
Aslında SSD'lere kendince bi beyaz kaplama tarzı bir şey yapsan güzel gözükür.
Güç kaynağınında o gözüken kısmını beyaza boyasan iyi olur.
Anakart küçük olduğu için o alttaki kablolar çok açıkta kalıyor onlarada bi beyaz bant falan sarsan güzel olur. Bir de egzoz fanı beyaza boyasan tamamdır. Anakart ve ekran kartıda siyah kalsın bir şey olmaz.

Beyaz sleeve kablolarla işi çözersiniz.

Hocam elimdeki paraya bu kasa denk geliyordu bende beyaz almıştım, şu anlık kasaya yükseltme yapmak istemiyorum Temmuz'da askere gideceğim ve geldikten sonra yeni kasa toplama planım var bunu da kardeşime veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…