Bu durum beni aşırı kudurtuyor, kasayı alalı 2 ay oldu olmadı ortalama 100 kez söktüm taktım en ideal kablolamayı yapmaya çalışıyorum ama asla istediğimi elde edemiyorum. Bu hali iyi mi? JD SSD'ler estetiği bayağı bozuyor ama alt kısma attığım zaman kablolar fazla bükülüyor. Üst kısımdaki kabloları sadece yan kısımdan geçirebiliyorum, altında dikdörtgen bir delik var ama kabloları oradan geçirdiğim zaman anakarta ulaşmıyor o yüzden ekstra gizleyemiyorum. Aptal Gigabyte anakart çok küçük olduğu için görüntüyü ekstra etkiliyor ama bu şekil idare etmem gerekiyor, bu hali iyi mi? Yoksa kablolama önerisi yapabilecek var mı? Ucube VS550 için malum kabloları kumaş ve asla bükülmüyor.
Eki Görüntüle 49152

SSD güç kablosu yamuk duruyor onları üşenmediğim vakit düzelteceğim, beni de delirtiyor çünkü.

En iyisi benimki 😎.
Şaka maka JD'ler orada olmasa mükemmel.

Dosya Ekleri

• 17163908601716087023559412585507.webp
    17163908601716087023559412585507.webp
    391,2 KB · Görüntüleme: 74
@xalvorath çift taraflı bant veya kelepçe ile sabitlersiniz hocam.

Aklıma geldi ama ne yazık ki kablo uzunluğu olarak asla bir yerlere sabitlememe izin vermiyor. Şu an bant ile ufak şekilde birleştirdim bu şekilde yaptım ama yamuk duruyor ve anakarta baskı yapıyor.

En iyisi benimki 😎.
şaka maka JD'ler orada olmasa mükemmel.

Hocam egzoz fan neden yok peki? Aslında uğraşsan daha iyisini yaparsın. Benim eski kasa da kablolama desteği diye bir şey yoktu bayağı uğraşıp bir şeyler yapıp temiz bir görüntü sağlamıştım.

Son düzenleme:
Aklıma geldi ama ne yazık ki kablo uzunluğu olarak asla bir yerlere sabitlememe izin vermiyor. Şu an bant ile ufak şekilde birleştirdim bu şekilde yaptım ama yamuk duruyor ve anakarta baskı yapıyor.

Hocam egzoz fan neden yok peki? Aslında uğraşsan daha iyisini yaparsın. Benim eski kasa da kablolama desteği diye bir şey yoktu bayağı uğraşıp bir şeyler yapıp temiz bir görüntü sağlamıştım.

Hocam 4'lü fan seti aldım yoldalar gelince takacağım.

Biraz bütçe çıkar ise sleeve kablo ile daha da iyi olur hocam.

Hatayı beyaz kasa alarak yapmışsınız.
Siyah PSU 'nun o beyazlar içindeki görüntüsü bile sinir bozucu bence.
SSD'ler olmayınca o boş kısımda kötü bir görüntü yaratmış ama SSD'ler varkende o eşek görüntüleri daha kötü gözüküyor.
Aslında SSD'lere kendince bi beyaz kaplama tarzı bir şey yapsan güzel gözükür.
Güç kaynağınında o gözüken kısmını beyaza boyasan iyi olur.
Anakart küçük olduğu için o alttaki kablolar çok açıkta kalıyor onlarada bi beyaz bant falan sarsan güzel olur. Bir de egzoz fanı beyaza boyasan tamamdır. Anakart ve ekran kartıda siyah kalsın bir şey olmaz.

Hatayı beyaz kasa alarak yapmışsınız.
Siyah PSU'nun o beyazlar içindeki görüntüsü bile sinir bozucu bence.
SSD'ler olmayınca o boş kısımda kötü bir görüntü yaratmış ama SSD'ler varkende o eşek görüntüleri daha kötü gözüküyor.
Aslında SSD'lere kendince bir beyaz kaplama tarzı bir şey yapsan güzel gözükür.
Güç kaynağınında o gözüken kısmını beyaza boyasan iyi olur.
Anakart küçük olduğu için o alttaki kablolar çok açıkta kalıyor onlara da bir beyaz bant falan sarsan güzel olur. Bir de egzoz fanı beyaza boyasan tamamdır. Anakart ve ekran kartıda siyah kalsın bir şey olmaz.

Hocam elimdeki paraya bu kasa denk geliyordu bende beyaz almıştım, şu anlık kasaya yükseltme yapmak istemiyorum Temmuz'da askere gideceğim ve geldikten sonra yeni kasa toplama planım var bunu da kardeşime veririm.