Hayırlısı olsun.
O zaman yeni alınacak parçalardan bazılarını beyaz bazılarını siyah alıp 1 sistemi tamamen beyaz 1 sistemide tamamen siyah yapabilirseniz güzel olur.

Bu durum beni aşırı kudurtuyor, kasayı alalı 2 ay oldu olmadı ortalama 100 kez söktüm taktım en ideal kablolamayı yapmaya çalışıyorum ama asla istediğimi elde edemiyorum. Bu hali iyi mi? JD SSD'ler estetiği bayağı bozuyor ama alt kısma attığım zaman kablolar fazla bükülüyor. Üst kısımdaki kabloları sadece yan kısımdan geçirebiliyorum, altında dikdörtgen bir delik var ama kabloları oradan geçirdiğim zaman anakarta ulaşmıyor o yüzden ekstra gizleyemiyorum. Aptal Gigabyte anakart çok küçük olduğu için görüntüyü ekstra etkiliyor ama bu şekil idare etmem gerekiyor, bu hali iyi mi? Yoksa kablolama önerisi yapabilecek var mı? Ucube VS550 için malum kabloları kumaş ve asla bükülmüyor.
Eki Görüntüle 49152

SSD güç kablosu yamuk duruyor onları üşenmediğim vakit düzelteceğim, beni de delirtiyor çünkü.

Senin derdinden ancak ben anlayabilirim, aynı sorun bende de var, onlarca kez kasayı söküp taktım ama hala sorun olduğunu düşünüyorum. Bence en kolay yöntem full modüler bir PSU alıp sleeved kablo kullanarak minimum kablo elde etmek, onun haricinde kablolar hep böyle gözükecek.

Hayırlısı olsun.
O zaman yeni alınacak parçalardan bazılarını beyaz bazılarını siyah alıp 1 sistemi tamamen beyaz 1 sistemide tamamen siyah yapabilirseniz güzel olur.

Yok hocam Allah korusun daha hayatımın hiçbir yerinde beyaz renk bir şey kullanmak istemiyorum. Yeni sistem tamamen siyah olacak.

Senin derdinden ancak ben anlayabilirim, aynı sorun bende de var, onlarca kez kasayı söküp taktım ama hala sorun olduğunu düşünüyorum. Bence en kolay yöntem Full modüler bir PSU alıp sleeved kablo kullanarak minimum kablo elde etmek, onun haricinde kablolar hep böyle gözükecek.

Evet öyle gözüküyor.