Arkadaşlar merhaba, sistemimi aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Kasa içinden bir cızırtı (fan devri artarken artan, azalırken azalan) sesi geliyor. İzlediğim birçok videoda donanıma binen yükten bobin sesi, yok coilwhine sesi diyorlar fakat bununla ilgili bakmam gereken yerlere baktım alakası yok. PSU kontrolü yaptım sorun yok, ekran kartı yük altında değil. Fanlar durmuş vaziyette, oradan gelmiyor. Depolamadan gelmiyor, kasa giriş çıkış fanlarından gelmiyor. Son olarak işlemci stok fanından bu ses geliyor. Fakat bu ses normalde yokken bir gün bir anda çıkıverdi ve asla gitmedi. Bu durumu nasıl düzeltiriz? Ne yapabiliriz konu hakkında? Çözümcül bilgi sahibi yaparsanız beni çok müteşekkir olurum.
Bir video çektim fakat buraya yüklenmiyor sanırım o sebeple YouTube'dan bir video atacağım. Çeken arkadaş ekran kartı kısmını çekmiş fakat benim dediğim gibi ekran kartım yük altında değil. Fanlar çalışmıyor, videoda çalışıyor. Videonun stok işlemci fanlı halini düşünebilirsiniz.
Ekran Kart: Zotac RTX 4060.
İşlemci: i5 12400F.
Bir video çektim fakat buraya yüklenmiyor sanırım o sebeple YouTube'dan bir video atacağım. Çeken arkadaş ekran kartı kısmını çekmiş fakat benim dediğim gibi ekran kartım yük altında değil. Fanlar çalışmıyor, videoda çalışıyor. Videonun stok işlemci fanlı halini düşünebilirsiniz.
Ekran Kart: Zotac RTX 4060.
İşlemci: i5 12400F.
Son düzenleyen: Moderatör: