8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, bugün kasanın kablolarını duzenlemek icin kasayı açtım ve kasanın PSU bölümünün yukarısı ekran kartı slotlarının en aşağısında bulunan kısımdan iğrenç bir koku geliyordu. Tanımlamak imkansız direk midem bulandı PSU'nun altındaki plastiğe de azıcık o koku sinmiş. Sizce ne olabilir?
PSU Corsair VS550 2. jenerasyon gri etiketli.

1746112128857.webp

Yatay olan en aşağı slottan o koku geliyor kasanın aşağısında toz filtresi var oradanda koku geliyor.

Kimyasal bir yanık kokusu gibi mi daha çok?

Mide bulandırıcı böyle küf kokusu gibi peynir küflenmiş gibi bir koku var kasa yeni hocam 1 hafta falan oldu alalı içindeki parçalar eski. Anakart- M.2 SSD ekran kartında koku yok RAM'lerde hafiften sinmiş fakat PSU bölümünün orası acayip çok.

Tanıdğınız bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürüp içini açtırın. Belki içine böcek vb. şeyler girmiştir. Kendiniz açabiliyorsanız siz açın tabii.

Mide bulandırıcı böyle küf kokusu gibi peynir küflenmiş gibi bir koku var kasa yeni hocam 1 hafta falan oldu alalı içindeki parçalar eski. Anakart- M.2 SSD ekran kartında koku yok RAM'lerde hafiften sinmiş fakat PSU bölümünün orası acayip çok.
Senden başka kullanan oldu mu? Birde arkadaşın dediği gibi böcek vb bir hayvan girmiş olmasın. Kimyasal bir koku olsaydı PSU'nun kondansatörleri ömrünü tamamlamıştır diyecektim.

Senden başka kullanan oldu mu? Bir de arkadaşın dediği gibi böcek vb bir hayvan girmiş olmasın. Kimyasal bir koku olsaydı PSU'nun kondansatörleri ömrünü tamamlamıştır diyecektim.

Ben dısında kimse kullanmıyor aleti. Bocek vesaire yok hocam kesinlikle goremedim her yeri kapalı zaten PC'nin. Sadece arka GPU sabitleme kısmından girebilir orada da göremedim.