Çözüldü Kasadan gelen ses coil whine sesi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yoten

Uzman
Kasadan böyle bir ses çıkıyor coil whine sesi mi?

Çözüm
Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim.

Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim.

Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim.

Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım.
PSU'yu değiştireceğim.
@erdym, @berkay.yldrm0, ne olabilir ses hocam? Kart yüke bindiğinde geliyor ses. Boştayken de PSU tarafından ses geliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça?

Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi?

Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim.

Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım.
PSU'yu değiştireceğim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…