yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 9 Ocak 2025 #1 Kasadan böyle bir ses çıkıyor coil whine sesi mi?
Çözüm yoten 9 Ocak 2025 Catedral dedi: Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim. Genişletmek için tıkla... Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. yoten dedi: Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. Genişletmek için tıkla... Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım. PSU'yu değiştireceğim.
Catedral dedi: Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim. Genişletmek için tıkla... Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. yoten dedi: Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. Genişletmek için tıkla... Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım. PSU'yu değiştireceğim.
berkay.yldrm0 Uzman Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 5 Beğeniler 84 9 Ocak 2025 #2 Değil gibi coilwhine daha tiz elektrik sesi gibi olur. Artı 0 Eksi
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.472 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.077 Yer İstanbul 9 Ocak 2025 #3 yoten dedi: Kasadan böyle bir ses çıkıyor coil whine sesi mi? Genişletmek için tıkla... Bana çok coil whine gibi gelmedi. Coil whine daha çok çatal sürtme sesi gibi tiz ve ince oluyor. Artı 0 Eksi
yoten dedi: Kasadan böyle bir ses çıkıyor coil whine sesi mi? Genişletmek için tıkla... Bana çok coil whine gibi gelmedi. Coil whine daha çok çatal sürtme sesi gibi tiz ve ince oluyor.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 9 Ocak 2025 #4 @erdym, @berkay.yldrm0, ne olabilir ses hocam? Kart yüke bindiğinde geliyor ses. Boştayken de PSU tarafından ses geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
@erdym, @berkay.yldrm0, ne olabilir ses hocam? Kart yüke bindiğinde geliyor ses. Boştayken de PSU tarafından ses geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.472 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.077 Yer İstanbul 9 Ocak 2025 #5 yoten dedi: @erdym, @berkay.yldrm0, ne olabilir ses hocam? Kart yüke bindiğinde geliyor ses. Boştaykende PSU tarafından ses geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça? Artı 0 Eksi
yoten dedi: @erdym, @berkay.yldrm0, ne olabilir ses hocam? Kart yüke bindiğinde geliyor ses. Boştaykende PSU tarafından ses geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça?
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 9 Ocak 2025 #6 erdym dedi: Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça? Genişletmek için tıkla... Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
erdym dedi: Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça? Genişletmek için tıkla... Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi?
7 7659 Becerikli Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 178 Beğeniler 133 9 Ocak 2025 #7 yoten dedi: Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... PSU fanı bir seye sürtüyor sanki. Artı 0 Eksi
yoten dedi: Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... PSU fanı bir seye sürtüyor sanki.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 9 Ocak 2025 #8 7659 dedi: PSU fanı bir seye sürtüyor sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam yüke bindigindede ekran kartından ses geliyor. Artı 0 Eksi
7659 dedi: PSU fanı bir seye sürtüyor sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam yüke bindigindede ekran kartından ses geliyor.
Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 9 Ocak 2025 #9 yoten dedi: Kasadan böyle bir ses çıkıyor coil whine sesi mi? Genişletmek için tıkla... Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim. Artı 0 Eksi
yoten dedi: Kasadan böyle bir ses çıkıyor coil whine sesi mi? Genişletmek için tıkla... Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 9 Ocak 2025 #10 Catedral dedi: Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim. Genişletmek için tıkla... Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. yoten dedi: Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. Genişletmek için tıkla... Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım. PSU'yu değiştireceğim. Son düzenleme: 10 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Catedral dedi: Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim. Genişletmek için tıkla... Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. yoten dedi: Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim. Genişletmek için tıkla... Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım. PSU'yu değiştireceğim.