Selamlar, öncesinde de bir konu oluşturmuştum fakat sesin tam nereden olduğunu anlayamamıştık. Şu an camsız bir şekilde video çektiğimde bana net bir şekilde PSU geliyor gibi duruyor. Sizin de fikrinizi almak isterim. Tekrar belirteyim bu ses sadece yükte iken geliyor ve Alt + Tab attığım an kesiliyor.

PSU gibi ancak sadece bir video ile anlamak imkansız. Ekran kartını çıkartıp başlatın bilgisayarı görüntüye gerek yok sadece psu çalışsın yeterli. Tekrar ses geliyorsa PSU'dan geliyordur.

Artı -1 Eksi
Islemcisi R7 7700, ekran kartsiz calismaz o makine. Zaten ekran karti olamdan da yuk binmeyecegi icin PSU'dan bile olsa yapmayabilir. Ancak yukte iken kulagini sirayla PSU ve ekran karti yanina getirip 5 cm uzaktan dinleyecek. Kamera ile falan zor anlamasi.

Islemcisi R7 7700, ekran kartsiz calismaz o makine. Zaten ekran karti olamdan da yuk binmeyecegi icin PSU'dan bile olsa yapmayabilir. Ancak yukte iken kulagini sirayla PSU ve ekran karti yanina getirip 5 cm uzaktan dinleyecek. Kamera ile falan zor anlamasi.

7700'de iGPU olması lazım hocam, çalışır ama dediğiniz gibi yüke binmeyeceği için anlaşılmaz. Kamera PSU'nun oraya geldiğinde ses çok daha netleşiyor hocam. Videoda bariz bir şekilde bu ses farkı anlaşılıyor.

7700'de iGPU olması lazım hocam, çalışır ama dediğiniz gibi yüke binmeyeceği için anlaşılmaz. Kamera PSU'nun oraya geldiğinde ses çok daha netleşiyor hocam. Videoda bariz bir şekilde bu ses farkı anlaşılıyor.
Telefonlarda bir kac mikrofon oluyor farkli konumlarda. Sesi duzeltmek icin surekli o mikrofonlar arasinda oynuyor kayit. O yuzden zor dedim. Yani guven olmuyor yaptiklari kayitlara. Bilgisayar yaninda zaten, dayasin kulagini. Isirmiyor. 🥰😅 Ve evet, R7 7700 de iGPU varmis. 👍

Selam, öncesinde de bir konu oluşturmuştum fakat sesin tam nereden olduğunu anlayamamıştık. Şu an camsız bir şekilde video çektiğimde bana net bir şekilde PSU geliyor gibi duruyor. Sizin de fikrinizi almak isterim. Tekrar belirteyim bu ses sadece yükte iken geliyor ve Alt + Tab attığım an kesiliyor.

Güç kaynağınız nedir? Merak ettim.

Selamlar, öncesinde de bir konu oluşturmuştum fakat sesin tam nereden olduğunu anlayamamıştık. Şu an camsız bir şekilde video çektiğimde bana net bir şekilde PSU geliyor gibi duruyor. Sizin de fikrinizi almak isterim. Tekrar belirteyim bu ses sadece yükte iken geliyor ve Alt + Tab attığım an kesiliyor.

O PSU sleeve bearing fan kullanıyor. Çok kaliteli ve uzun ömürlü değil.

Sorun yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.

O PSU sleeve bearing fan kullanıyor. Çok kaliteli ve uzun ömürlü değil.

Sorun yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.

PSU fanından kaynaklı olma ihtimali yok. Çünkü sadece yükte ses geliyor. Fanın en azından bir sene sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Kulağımı dayadığımda ses PSU'dan net bir şekilde geliyor.

Son düzenleme: