Selamlar, öncesinde de bir konu oluşturmuştum fakat sesin tam nereden olduğunu anlayamamıştık. Şu an camsız bir şekilde video çektiğimde bana net bir şekilde PSU geliyor gibi duruyor. Sizin de fikrinizi almak isterim. Tekrar belirteyim bu ses sadece yükte iken geliyor ve Alt + Tab attığım an kesiliyor.

O PSU sleeve bearing fan kullanıyor. Çok kaliteli ve uzun ömürlü değil.

Sorun yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.
Sleeve değilmiş. Onu yeni ogrendim.

@LiteraryCrawL, Aynı durumu bende yaşamıştım. Eski kasada PSU alt taraftaydı. Bende Coil Whine'ın ekran kartından geldiğini düşnüyordum. Şimdi akvaryum kasaya geçince anladım ki PSU yapıyormuş en başından beri.

@LiteraryCrawL, aynı durumu bende yaşamıştım. Eski kasada PSU alt taraftaydı. Bende coil Whine'ın ekran kartından geldiğini düşnüyordum. Şimdi akvaryum kasaya geçince anladım ki PSU yapıyormuş en başından beri.

Aldığım yer ile iletişime geçeceğim belki yardımcı olurlar ama ses PSU'dan olduğundan dolayı çok da bir sorun değil. GPU'dan olsaydı ileride satarken zorluk çıkarabilirdi. Sonuçta kim coil whine sesli bir ekran kartı alsın ki aynı fiyata sessizleri varken. Bu yüzden uyguna satmak falan gerekir.